נראה לי מדי מעט ביחס לשעות עבודהעבודה של כ1200 ש"ח
+חומר
כ 3500 ש"חשלום וברכה
התקנתי למישהו 5 שקעים ו6 גופי תאורה (פס מוגן מים (מה שנפוץ בסוכות)) פלוס מתג לכיבוי והדלקה עם בערך 45 מטר חוט ירוק עם תעלות לבנות חיצוניות (כמובן קופסאות חיבורים)
אני רוצה לדעת איך מתמחרים את זה
תודה רבה
מה זה ירוק?סתם סקרנות... האם אתה ירוק בתחום. והאם אתה לוקח אחריות?
על הגופי תאורה 300 זה נראה לי יקר (זה הגופים הפשוטים שמוכרים לפני סוכות)כ 3500 ש"ח
כל שקע 200
כל גוף תאורה 300
מתג 100
חומרים כ600
ירוק = חדש בתחוםמה זה ירוק?
מה זה אחריות למדת את המקצועובהחלט יש לי אחריות על העבודה שלי.
אז 250על הגופי תאורה 300 זה נראה לי יקר (זה הגופים הפשוטים שמוכרים לפני סוכות)
אני מכיר את השוק קצתעל החומר דייקת!!
יפה. כל אחד אמור לקחת כמה שזה משתלם לו. אתה אמור להרגיש את השוק, אבל עדיין לא להפריז רק בגלל שבמישהו אחר לוקח כך.זאת דעתי.על הגופי תאורה 300 זה נראה לי יקר (זה הגופים הפשוטים שמוכרים לפני סוכות)
1200-1500+חומר
על זה כבר אמריפה. כל אחד אמור לקחת כמה שזה משתלם לו. אתה אמור להרגיש את השוק, אבל עדיין לא להפריז רק בגלל שבמישהו אחר לוקח כך.זאת דעתי.
לדעתי יש כאן כפל תמחור אם מתמחרים את הלד הזה כתקנה + השקע, כי במובן מסויים השקע הוא תחליף לחיווט רגיל של גוף תאורה.ועל 2 ברגים שחיברת אותו לפרגולה אתה לא לוקח 300, נכון?
והוא צודק אתה כנראה לא מכיר את השוקנראה לי מדי מעט ביחס לשעות עבודה
אני הרבה זמן בתחום התאורה כשכיר לאחרונה יצאתי גם בפרטיירוק = חדש בתחום
למדתי את זה בשטח (יש כמה חשמלאים שכשיש להם שאלות בתאורה לדים שנאים מתקשרים אלי )מה זה אחריות למדת את המקצוע
בהצלחהאני הרבה זמן בתחום התאורה כשכיר לאחרונה יצאתי גם בפרטי
למדתי את זה בשטח (יש כמה חשמלאים שכשיש להם שאלות בתאורה לדים שנאים מתקשרים אלי )
התאורה לא קשור לשקעים לתאורה יש קפסת חיבוריםלדעתי יש כאן כפל תמחור אם מתמחרים את הלד הזה כתקנה + השקע, כי במובן מסויים השקע הוא תחליף לחיווט רגיל של גוף תאורה.ועל 2 ברגים שחיברת אותו לפרגולה אתה לא לוקח 300, נכון?
תודהבהצלחה
המלצה שלי לך תלמד את זה רישמי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: