תמונות מחתונה שצלמתי

alfasi

משתמש רשום
צילום מקצועי
תהנו

קבצים מצורפים

• IMG_8984.JPG
    KB 224.4 · צפיות: 24
  • IMG_9024.JPG
    KB 195.8 · צפיות: 23
  • IMG_9075.JPG
    KB 206.2 · צפיות: 27
  • IMG_9030.JPG
    KB 240.5 · צפיות: 24

צל99

משתמש פעיל
באוהל כפר חב"ד?

תמונות יפות. בשלישית היה רצוי להכניס גם את האדם לתמונה.

פוס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תמונות מהממות, כרגיל.
הילדים בתמונות נראים קצת עייפים.

אגב, נחמד לראות את מאיר דהן פוזל לבורקסים...

בהצלחה.

יעקב1

משתמש פעיל
בס"ד

בתמונה ראשונה הבאת בוקה שחבל על הזמן.

כמובן שהתמונה השלישית היא פצצה של תמונה. כמובן שאם היה נכנס יותר מהאיש היה יותר מעניין אבל גם ככה עם התמונה ל אנשים רוקדים ברקע.
מה שכן, קשה להסתכל עליה בגלל שהוספת עוד תמונה מתחתיה.

חבל חבל חבל שאתם מכניסים כמה תמונות ביחד.

Y

yossmor2

אורח
שימוש מצויין ב ISO גבוה.

יעקב1

משתמש פעיל
נכתב ע"י yossmor2;207956:
שימוש מצויין ב ISO גבוה.

בס"ד

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "שימוש מצויין"?
בד"כ שימוש באיזו גבוה הינו אילוץ (אלא אם מודבר במקרים מיוחדים לאפקטים שנוצרים מאיזו גבוה)

צל99

משתמש פעיל
יוסי- 640 נחשב אצלך גבוה?

נו שוין.

קבצים מצורפים

• 455.JPG
    KB 127.7 · צפיות: 23
Y

yossmor2

אורח
יעקב, שימוש ב ISO גבוה (יותר מ 100) גורם להדגשת צבע האור ומוסיף המון "אוירה" לתמונה, לכן כאן זה היה נכון להשתמש בו ולא להתעקש על ISO 100.

צל99, אתה ההיפך הגמור מיעקב במקרה הזה :), אבל, כן, 640 זה גבוה מעט אם כי גם עם 800 אני עובד אבל מאוד משתדל להשאר באזור ה 500.

צל99

משתמש פעיל
אחד הדגשים בצלום ארועים זה איזון התאורות.
גם מבחינת הפרשי תאורות וגם מבחינת הפרשי טמפ צבע.

גם בעבודה עם פלאשים אני מצלם לרוב עם 500-640 אסא כנקודת מוצא ופלאשים חלשים. בעבודה עם פלאש יחיד אני מצלם לרוב ב1000-1600 ובלי פלאש בכלל עד כמה שאני יכול (כמדומה שכבר יצא לי להגיע ל4000 אסא).
אם אתה מצלם על 100 אסא ופלאשים חזקים אז כל פינה באולם שתהיה מחוץ לכיסוי הפלאשים תהיה שחורה לגמרי כי אין מספיק חשיפה לאור הקיים.
ובנוסף כל התאורה עם מאוד פלאשית, יש כאלה שאוהבים את זה, יש כאלו שלא.

בעבודה עם 640 אסא (ויותר) וצמצמים פתוחים יותר אני מרויח כמה דברים.
*למקרה שהפלאש לא פועל (בגלל חוסר טעינה, או אי סנכרון עם הרדיו) אז יש לי תמונה טובה גם ככה, אולי פחות טובה מאשר עם הפלאש אבל שמישה בהחלט.
* גם במקומות או פינות שהפלאש לא הגיע האור הקיים יותר דומיננטי ויש פחות ניגדית בתמונה.
* מבחינת טמפ הצבע התמונות יותר דומות לתאורה של האולם. בדר"כ חמות יותר ונעימות בעיני יותר.

יעקב1

משתמש פעיל
נכתב ע"י yossmor2;208111:
יעקב, שימוש ב ISO גבוה (יותר מ 100) גורם להדגשת צבע האור ומוסיף המון "אוירה" לתמונה, לכן כאן זה היה נכון להשתמש בו ולא להתעקש על ISO 100.

בס"ד

ידוע. הגרעיניות שמתלווה לאיזו גבוה לא שווה את הצבע שזניח ברמה הזו ואפשר להוסיפו בתוכנת עריכה.
וכן, איזו גבוה מ- 800 ואפילו 1600 ומעלה (לגבי הבעיתיות שלו - גרעיניות)

מיצג

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בלון

בתמונה השלישית היה צריך להכליל בלון שלם ולא חצוי

azriel

משתמש צעיר
עימוד ספרים
עזבווווו
ויכוח ישן...
שניכם צודקים.. אבל בהחלט הטכנולוגיה לטובת "צל"..

גם אני שנאתי אסא גבוה.. מאד... כיום אני משתמש המון ב800 והגעתי למסקנא שעם חשיפה נכונה ומדוייקת.. התוצאה שווה את הרעש...
מאמין שעוד חמש שש שנים.. וילנסקי יתחיל למכור "גראדים" עם כל הברזל שלו :)

twiti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י azriel;208240:
עזבווווו
ויכוח ישן...
שניכם צודקים.. אבל בהחלט הטכנולוגיה לטובת "צל"..

גם אני שנאתי אסא גבוה.. מאד... כיום אני משתמש המון ב800 והגעתי למסקנא שעם חשיפה נכונה ומדוייקת.. התוצאה שווה את הרעש...
מאמין שעוד חמש שש שנים.. וילנסקי יתחיל למכור "גראדים" עם כל הברזל שלו :)

וילנסקי כבר התחיל להבין שבעוד כמה שנים הוא יפסיד במערכה והוא התחיל להכניס תאורה מחברות אחרות יותר זולות ויותר טובות
ונכון שכל החברות עובדות להגיע למצב של איזו גבוה ומה שפחות גרעניות אבל מה לעשות פלאשים חיצוניים בעתיד הקרוב רחוק נצטרך

פוס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ואגב, מאיר, מזל טוב ליומולדת...

צל99

משתמש פעיל
נכתב ע"י twiti;208299:
וילנסקי כבר התחיל להבין שבעוד כמה שנים הוא יפסיד במערכה והוא התחיל להכניס תאורה מחברות אחרות יותר זולות ויותר טובות
ונכון שכל החברות עובדות להגיע למצב של איזו גבוה ומה שפחות גרעניות אבל מה לעשות פלאשים חיצוניים בעתיד הקרוב רחוק נצטרך

יותר זולות? הוא התחיל למכור אלינכרום!! זול זה לא...

מה שכן אולי אקנה ממנו סט משדרי רדיו שלהם...

azriel

משתמש צעיר
עימוד ספרים
צל.. הוא עכשיו מייבא את הJBY הסינים.. עם שירות.. והם כן זולים.. הם צריכים רדיאטור קירור :)

צל99

משתמש פעיל
וואלה ? לא ידעתי.
אני יודע שהוא התחיל לשווק גם את האלינכרום.

בשביל פלאש סיני חסר מותג אני לא צריך את וילנסקי, אני מזמין ישר מהונגקונג באיביי ומשלם על ראש 600 שקל

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה