דרוש מידע תמונות אשליה אופטית, תלת מימד, מישהו מכיר? דחוף!!

ריבקולה

משתמש צעיר
בילדותי היו תמונות של אשליה אופטית, שבמבט שטחי נראים כמו רקעים בטקסטורה אחידה, אבל כשמעמיקים בתמונה, היו רואים עצמים בתלת מימד.
ניסינו לחפש בגוגל, אך היות ואיננו יודעים איך נקראים תמונות אלו, לא הצלחנו למצוא.
אם מישהו מבין למה התכוונו ומכיר את התמונות הללו, נשמח מאד שייכוון אותנו מהיכן ניתן להשיג אותם.
אנחנו זקוקים להם בדחיפות לצורך עניין מסויים.
תודה רבה!!

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
יש לי בסרטונים.
תוכלי לכתוב מייל ואשלח לך.
אולי תחפשו "תעתועי ראיה"

ריבקולה

משתמש צעיר
יש לי בסרטונים.
תוכלי לכתוב מייל ואשלח לך.
אולי תחפשו "תעתועי ראיה"
תודה רבה!
אבל אנחנו צריכים את זה בתור תמונות לתליה על הקיר...

מסקרה

משתמש סופר מקצוען
תנסי לכתוב בגוגל "אשליה אופטית"
ואז ללחוץ על תמונות.
זה הביא לי מלא תמונות שיכולות להתאים.

emiri

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בילדותי היו תמונות של אשליה אופטית, שבמבט שטחי נראים כמו רקעים בטקסטורה אחידה, אבל כשמעמיקים בתמונה, היו רואים עצמים בתלת מימד.
ניסינו לחפש בגוגל, אך היות ואיננו יודעים איך נקראים תמונות אלו, לא הצלחנו למצוא.
אם מישהו מבין למה התכוונו ומכיר את התמונות הללו, נשמח מאד שייכוון אותנו מהיכן ניתן להשיג אותם.
אנחנו זקוקים להם בדחיפות לצורך עניין מסויים.
תודה רבה!!
יש לי מסרתי על החומר הזה שיעור.
תביאי כתובת ואשלח לך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה