כאן המקום לברברת, פטפטת, שחרורי קטרת, ועוד על זה הדרך, סביב האתגר היומי שלנו.
יש דבר כזה...?למי שיש אפשרות בAI ליצור מילים בעברית
אני השתמשתי בCOPILOT של מייקרוסופט (חינמי)באיזה אתרים אפשר לעשות כזה סגנון?
ניסיתי בכמה אתרים ולא הצלחתי בכללללללל
ת'אמת כשהעליתי את האתגר, ידעתי שהוא מורכב טיפה יותר מכל האתגרים,בלאונרדו גורנישט מיט נישט.
הוא לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו...
הכל טוב, אחד האתגרים היותר מוצלחים!ת'אמת כשהעליתי את האתגר, ידעתי שהוא מורכב טיפה יותר מכל האתגרים,
אבל לא חשבתי שמכונות בינה אחרות אולי לא יוכלו להתמודד עם זה...
סליחה
אכן הרצון באמת היה שהחלק המאתגר יותר באתגר, יהיה ההתנסות בכלים, ופחות דגש על רעיון (כמו רוב האתגרים האחרונים)הכל טוב, אחד האתגרים היותר מוצלחים!
תכלס', המטרה פה זה להשתפשף בכלים האלה ולדעת להפיק את המירב...
בול למטרה.
הוא לא נותן לי ליצור תמונות מחשבון הגוגל, מה אני צריכה לעשות?אני השתמשתי בCOPILOT של מייקרוסופט (חינמי)
אם ככה אי אפשר להעלות כמעט שום אתגר, קופיילוט פשוט הרבה יותר נוח ויעיל משאר התוכונות...ת'אמת כשהעליתי את האתגר, ידעתי שהוא מורכב טיפה יותר מכל האתגרים,
אבל לא חשבתי שמכונות בינה אחרות אולי לא יוכלו להתמודד עם זה...
סליחה
ליצור חשבון מייקרוסופט (חינמי)הוא לא נותן לי ליצור תמונות מחשבון הגוגל, מה אני צריכה לעשות?
אני חלש בגאדג'טיםהוא לא נותן לי ליצור תמונות מחשבון הגוגל, מה אני צריכה לעשות?
זה מאוד פשוט. בערך כמו לפתוח חשבון גוגל, אפילו יותר פשוט.אנ
אני חלש בגאדג'טים
אצלי הוא היה מחובר אוטומטית (אולי כי הטכנאי פתח לי חשבון מייקרוסופט) אבל לדעתי זה לא אמור להיות משהו מורכב
מה שכן, אני יודע שבנטפרי הצ'יפ הזה חסום
בלאונרדו גורנישט מיט נישט.
הוא לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו...
כנ"ל נייטקפה וpromeaiהבינות הגדולות לא יודעות להתמודד עם האתגר הזה מידיג'רני בינג ואידוגראם לא מבינות בכלל מה רוצים מחייהם הצעירים.....
גם בינג לא מבין?הבינות הגדולות לא יודעות להתמודד עם האתגר הזה מידיג'רני בינג ואידוגראם לא מבינות בכלל מה רוצים מחייהם הצעירים.....
חלילה. זה אתגר. מאתגר אבל זו המטרה.נדמה לי שעוד לא מאוחר להחליף את האתגר.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: