ועכשיו אני רואה שכתוב באחד האשכולות הישנים פה שזה לא מומלץ
העוגה מוכנה כרגע בלי הקצפת (רק השכבות)
הבעיה שלא יודעת אם יהיה לי זמן להתפצ'קן עם זה עד יום ראשון
אני צריכה את העוגה לתת למישהו בראשון בבוקר
ובגלל שזה אנשים שאוכלים בכמויות קטנות העדפתי שהעוגה תשמש אותם שבוע...
וגם- איך סוחבים בזהירות עוגה מקושטת בנסיעה ועם תינוקת בידיים?
לסיכום, השאלות שלי:
-אם אכין עכשיו את העוגה עד הסוף, כולל קצפת, אוכל להקפיא?
אם לא, האם העוגה עדיין תהיה טעימה ביום ראשון? עד מתי?
-איך אני שומרת על העוגה שלמה ומקושטת בנסיעה עם תינוקת ותיק כבד?
תודה רבה!!
העוגה מוכנה כרגע בלי הקצפת (רק השכבות)
הבעיה שלא יודעת אם יהיה לי זמן להתפצ'קן עם זה עד יום ראשון
אני צריכה את העוגה לתת למישהו בראשון בבוקר
ובגלל שזה אנשים שאוכלים בכמויות קטנות העדפתי שהעוגה תשמש אותם שבוע...
וגם- איך סוחבים בזהירות עוגה מקושטת בנסיעה ועם תינוקת בידיים?
לסיכום, השאלות שלי:
-אם אכין עכשיו את העוגה עד הסוף, כולל קצפת, אוכל להקפיא?
אם לא, האם העוגה עדיין תהיה טעימה ביום ראשון? עד מתי?
-איך אני שומרת על העוגה שלמה ומקושטת בנסיעה עם תינוקת ותיק כבד?
תודה רבה!!