עוגות/עוגיות תכננתי להקפיא עוגת שכבות עם קצפת

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ועכשיו אני רואה שכתוב באחד האשכולות הישנים פה שזה לא מומלץ
העוגה מוכנה כרגע בלי הקצפת (רק השכבות)
הבעיה שלא יודעת אם יהיה לי זמן להתפצ'קן עם זה עד יום ראשון
אני צריכה את העוגה לתת למישהו בראשון בבוקר
ובגלל שזה אנשים שאוכלים בכמויות קטנות העדפתי שהעוגה תשמש אותם שבוע...
וגם- איך סוחבים בזהירות עוגה מקושטת בנסיעה ועם תינוקת בידיים?
לסיכום, השאלות שלי:
-אם אכין עכשיו את העוגה עד הסוף, כולל קצפת, אוכל להקפיא?
אם לא, האם העוגה עדיין תהיה טעימה ביום ראשון? עד מתי?
-איך אני שומרת על העוגה שלמה ומקושטת בנסיעה עם תינוקת ותיק כבד?
תודה רבה!!
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
באמת לא מומלץ להקפיא קצפת..את לא יכולה להכין קצפת אפילו יום לפני ולשים במקרר?
תארזי טוב את העוגה, שימי אותה על הריצפה של הרכב ותחזיקי יציב עם הרגליים שלא תיפול, או שתשימי את התינוקת בסלקל ותחזיקי את העוגה, את נוסעת ברכב או אוטובוס?
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

עכשיו אני חושבת שאם לא תהיה ברירה אביא איתי קופסא עם הבסיס וקופסא עם קצפת מוקצפת
ואתפצ'קן עם זה אצל אמא שלי

ואולי זה דווקא הפתרון הכי טוב:)
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אכן מלכתחילה לא מומלץ להקפיא עוגה עם קצפת,
אבל אם חייבים אז זה בסדר גמור,
רק חשוב לעטוף היטב כדי שלא יהיו סדקים,
ואם הקצפת צבעונית, הצבעים יכולים טיפה להימרח אחד על השני.
לפעמים זה עדיף מאשר להשתגע ולקשט באמצע הדרך.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה