מידע שימושי תכנית נחמדה לשבע ברכות

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
למי יש רעיון לתכנית קצרה ונחמדה לשבע ברכות
בפעם הקודמת עשיתי תכנית חמודה ומאוד נהנו ואני רוצה לעשות שוב, אבל משהו אחר כי כולם כבר מכירים. בחתונה הקודמת ביקשנו לכל הגיסות שכל אחת תביא מתנה לזוג בזוג. לדוגמא: זוג כפפות למטבח, זוג מלחיה ופלפליה וכדו' בקיצור דברים חמודים ובסוף חילקנו לכולם הקראה חמודה שעוצבה כמובן על ידי ואני מצרפת אותה להנאת כולם:

-זוגות-
יש זוג כמו זוג אופניים
אחד מושך את השני
יש זוג כמו זוג מספריים
אחד לא יכול בלי השני
יש זוג כמו זוג גרביים
תמיד מנסים להסתיר את החורים
יש זוג כמו זוג משקפיים
שמישהו דוחף ביניהם את האף
יש זוג כמו זוג נעליים
בהתחלה זה לוחץ אחר כך מתרגלים
יש זוג כמו זוג פמוטות
בהתחלה זה מבריק אחר כך קצת משחיר
יש זוג כמו זוג אטבים
מנסים לתפוס את כל העולם
יש זוג כמו זוג עקבות
משאירים דרישת שלום בכל מקום
יש זוג כמו זוג תאומים
מיום ליום רק דומים
יש זוג כמו זוג טבחים
אף אחד לא יודע מה הם מבשלים
יש זוג כמו זוג זקנים
יושבים במרפסת וסופרים אנשים
יש זוג כמו זוג תפילין
אסור לדבר לידם דברים בטלים
יש זוג כמו זוג יונים...
ברכותינו שתהיו כמו אלו האחרונים!!!;);)

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נו, לאף אחד אין רעיונות???
מה, רק אנחנו עושים תכנית בשבע ברכות??????

צל

משתמש צעיר
קודם ברכותי,
רק סשמחות בלב שמח!!!
אצלינו מביאים סל עם חפצים פשוטים מהבית (דודה אחת אחראית על כך) וכולם כותבים ברכות מתאימות בהקשר לחפץ שבחרו. את כל הברכות מכניסים באלבום נחמד ואת כל המשלוח החפצים+הברכות מקבל הזוג במתנה.
אלו חפצים?
מאטב כביסה בודד-ועד מנורת לילה קטנטנה... (פעם אחת הכניסו אפילו חבילת טישו קטנה כזו מעוצבת וצבעונית;))

רעיון ששמעתי עליו אך לא ראיתי יישום בפועל שלו זה,
כל אחד מהמשתתפים הביא קופסאות שימורים!!!
רעיון מוצלח יעיל ושימושי לאורך זמן לזוג.
מה כדאי לשמר? שמעתי על רעיונות מקסימים שהיו בש"ב שעשו זאת.
רק בעיה קטנה נוצרה אח"כ-
בסוף הש"ב הם לא ידעו כיצד יהפכו לסבלים ויובילו את הכבודה לדירת הסטודיו הפיצפונת.(יש לקחת בחשבון.)

(ניתן גם לעשות זאת לפי שקיות שונות
או בקבוקים)
בהצלחה!

דניאל נ

משתמש מקצוען
התכנית הזו ממש נחמדה אצלנו בקהילה עושים אותו דבר
רק במקום לכתוב כל אחד צריך לאלתר במקום ברכה שקשורה לזוג

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
צל, את(אתה?) קרוב משפחה שלי? נראה לי שיש לנו את אותה דודה...(:

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
תיק עזרה ראשונה.
יכול לכלול את הציוד האמיתי כגון צמר גפן. פלסטר משחה נגד מוגלה. אלוורה וכו'
אפשר גם דברים קטנים בבית שצריך: אטבי כביסה, מרלות אזניים. קיסמים. פותח שימורים. שמן, סוכר, סכין טוב.וכו'
כל אחד שמביא את מתנתו מוסיף איך זה מתקשר לזוג.

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה שהתעוררתם;);)
משהי היום הציעה לי רעיון שעשתה
הנושא היה -לבן- כל אחד הביא משהו בצבע לבן עם ברכה שקשורה לנושא ולחתן-כלה. זה חמוד אבל הייתי רוצה לשדרג האם למשהו יש רעיון איך שיהיה יותר מענין כי החברה אצלנו לא מספיק יצירתיים לטעמי:mad: ואני לא רוצה שיהיה מדי משעמם. אם למשהו יש רעיון אשמח לשמוע:)
תודה

RacheliM

משתמש סופר מקצוען
רעיון ששמעתי,רק שצריך את האומץ לבצע,יכול להיות מאד מבדח... =]
מארגנת התוכנית קנתה מתנות קטנות בהכל ב-2,עטפה בעטיפות שונות ומשונות.
כל אחת מהמשתתפות קיבלה מתנה קטנה,שכביכול נשלחה אליה ע"י אחד מקרוביה,וכל אחת הייתה צריכה לספר ממי היא חושבת שהיא קיבלה את זה ולמה...
רק כל הקטע היה,שהן היו בטוחות שבאמת מישהו שלח להן...
אח"כ הביאו את המתנות לכלה וצריך היה להתאים לכל דבר משפט למה זה מתאים דווקא לכלה....

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
על הרעיון של קופסאות השימורים, בקבוקים, משהו נוזלי.
אפשר לקנות מנקי מקטרות בצבעים שונים, וכל אחת יוצרת משהו לפי הנחיה. כמו מה היית מאחלת לזוג, תני טיפ, ועוד כיד הדמיון הטובה.
מכניסים את כל היצירות לאלבום כיסים, או לתיקיה שקופה עם ניילונים, בתוספת הברכות.
מיוחד, ונשאר למזכרת (אין לו תאריך תפוגה...)

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני הייתי בשבע ברכותעם אותו רעיון רק בחומרי ניקוי. זה היה מצחיק ומקורי ושימושי.

אא

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אם את רוצה להשקיע יותר,
אצלנו כותבים שיר (גרמען) על החתן והכלה, ובשנים האחרונות זה מוצג במצגת או סרט ערוך עם תמונות.
בשבע ברכות האחרון שעשיתי, השקעתי גם באולפן - ילדיי שרו את השיר באולפן וזה היה הפלייבק של הסרט שהוקרן בשבע ברכות.

מלימירי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
באחד השבע ברכות הבאנו הרבה דפים עם כל מיני מתכונים וכל משתתפת קיבלה דף עם מתכון והיתה צריכה לכתוב ברכה או המלצה לפי המתכון בסוף הכלה קיבלה חוברת מתכונים+ברכות

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כבר היה פה אשכול בנושא עם מגוון רעיונות.
תנסי לחפש.
רעיון חביב ומוכר:
ממתקים במבחר סוגים (כל מיני ג'לים בצורות שונות ואריזות מענינות של סוכריות).
כל אחד כותב ברכה לפי ממתק מסוים.
אורזים כל ממתק בשקית צלופן קטנה.
קונים איזה סלסלה חמודה או קופסא ושמים לכלה בפנים ביחד עם הברכה שמוצמדת לכל דבר.
גם טעים וגם מענין לחתן ולכלה.(אולי נדוש קצת)
בכלליות ברכות שכותבים זה נורא חמוד לחתן ולכלה אח"כ להסתכל בבית.

תרצה

משתמש מקצוען
אני מרגישה כאן ממש אלטע זאכן... אבל תסבירו לי: לָמה צריך תכנית לשבע ברכות?
מילא, למסיבת בת מצוה - שזה חידוש של הדור האחרון, וזו לא סעודת מצוה, אז צריך תכנית. (גם מדובר בעיקר במשתתפות בגיל העשרה, שעדיין לא למדו איך משתמשים כראוי בתשעת הקבין שלהן) אבל לשבע ברכות? מתי יש בכלל זמן לתכנית? זה לא הופך את סעודת המצוה לסתם מסיבת רעים? (אמנם גם מסיבת רעים זה דבר חשוב. אבל אולי בהזדמנות אחרת)

דניאל נ

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תרצה;588506:
מילא, למסיבת בת מצוה - שזה חידוש של הדור האחרון, וזו לא סעודת מצוה, אז צריך תכנית. (גם מדובר בעיקר במשתתפות בגיל העשרה, שעדיין לא למדו איך משתמשים כראוי בתשעת הקבין שלהן) אבל לשבע ברכות? מתי יש בכלל זמן לתכנית? זה לא הופך את סעודת המצוה לסתם מסיבת רעים? (אמנם גם מסיבת רעים זה דבר חשוב. אבל אולי בהזדמנות אחרת)

מטרת ה7 ברכות היא גם לשמח את החתן ואת הכלה
מה לעשות שלשמוע נאום 10 פעם מהחברים של החתן שלבעלה יש לב זהב ובכל פעם שהייתי קם ב4 בבוקר ראיתי אותו מגיע חצי שעה אח״כ ללמוד בהתמדה( דרך של חבר רווק לשווק את עצמו על הדרך ) לא כ״כ משמח את הכלה ובעיקר לא את החתן שמרוב הספדים עליו הוא כבר לא מזהה את עצמו
בדיוק לכך נועדו התכניות משהו שמשמח את הזוג באמת ולא עוד נאום משעמם על הכלה היחידה בתבל והחתן שאמור להיות גדול הדור הבא ( משום מה אחר כך הם לא מבינים להיכן נעלמו חצי מהתשבחות )
מזכיר אחד שבלוויה שלו הספידו אותו נרגשות לפתע המת התיישב במיטתו ושאל בקול בוכים : למה ? למה ? לא אמרתם לי את כל זה עד היום ? אולי הייתי נשאר פה עוד קצת  

אות ומופת

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תרצה;588506:

בדיוק עמדתי להביע את התפעלותי משלל הרעיונות המובאים כאן. באמת כולם נוהגים לעשות תוכניות בשבע ברכות? כשאנחנו התחתנו, וזה לא היה לפני עשרות שנים (אפילו לא לפני עשור אחד...), התוכנית בכל שבע ברכות שעשו לנו, בין צעירים ובין קשישים, הסתכמה בסעודה כיד המלך ודברי תורה. חשבתי שתוכניות ועניינים זה רק לשבת כלה!

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
טוב.. שאני התחתנתי לפני חצי עשור גם לא עשו לנו :(
אבל היום עושים בד"כ בשבע ברכות המשפחתי אחים אחיות מקסימום דודים. (תלוי במקום של החתן \כלה בבית)
וזה בהחלט חמוד ומגוון.

על אותו העיקרון של בקבוקים יש את הרעיון של שקיות.

בדיוק עיצוב גרפי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
כל אחת מביאה דף עם מתכון + מוצר אחד מתוך המתכון + קישור לחתן ולכלה | טיפ | אמרה וכו'
בסוף מכניסים את כל המתכונים לקלסר.
אפשר להכין כריכה: "טעם משפחתי..."

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
עכשיו ניזכרתי שבאחד השבע ברכות שלנו ביקשו מכל אחת שתיתן טיפים מעניינים לחיים בכל תחום זה היה חמוד וספונטני אחת הסבירה איך אורז יוצא הכי טוב אחת אמרה משהו על זוגיות אחת יעצה לא ללכת לישון שהכלים בכיור... וככה הלאה זה היה מאד נחמד... אפשר לאמץ את זה אחרי התוכנית...

ובהקשר של מתכונים- היתה לנו מורה מאד מבוגרת שכל יום חמישי בסוף השיעור היתה שואלת מי הכינה לאחרונה איזה מתכון טוב? או שיש מישהי שיש להם כזה מתכון טוב שיודעים אותו בע"פ מרוב שמכינים... לפעמים למישהי היה מתכון ולפעמים היא הביאה... אפשר לעשות את זה גם בצורה ספונטנית כל אחת רושמת מתכון שיש לה בראש (לזוג צעיר מאד יעזור אפילו איך מכינים ספגטי...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה