מידע שימושי תכנית לנשים,

פסי דבלינגר

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
מחפשת משהי שעושה סטנאפ/ שירה או תוכנית שמתאימה לנשים , אבל במחיר מוזל מאוד, אולי אחת שרוצה פירסום , חדשה בתחום, - עבור ערב נשים שיתקיים שבוע הבא.
תודה

שרה arch

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי חברה שעושה תכנית תיפוף על דליים מדליקה וכיפית, מתאים לכל הגיליים, משהו מאאד כיף
אין לי מושג מה המחירים שלה...(היא מתחילה-אז אולי זה זול)
מצרפת פרסום שלה..

קבצים מצורפים

• כיף הקצב פרוספקט 0527603048.pdf
    KB 683.7 · צפיות: 111

פסי דבלינגר

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
תודה, אשמור את הפרטים, באמת נראית תוכנית כיפיית, - אבל מה שאני מחפשת זה תוכנית ללא שיתוף מצד הקהל - משהו יותר צפייתי, הרצאה , סטנד אפ , שירה

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה התקציב שלך?

מנסה לעזור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הקפצה.

נשמח לקבל מידע על תוכניות לנשים לנופש (בלי להביא את המנחה)
במחיר של עד כ- 500 ש"ח

תודה!

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
תסלחו לי שאני אומרת. למה הציפיה הזו למחירים מוזלים ולא הגיוניים?
בתור אחת שבתוך עולם הסדנאות והחוגים ויש הרבה חברות שגם שם. ידעתם כמה עולה חומרים? כמה זמן יש להתארגנות? מה עלות של שעה? ועוד דברים? מובן מאד הדבר הזה שרוצים להנות בכסף שאין אבל אותה אחת שיוצאת לפעמים לקרוע את עצמה בשעות הכי קשות עושה זאת בדיוק מאותה סיבה.
כשמישהי מבקשת מחיר מינימום תנסו לראות מה כולל הדרישה שלה מוצדק באמת כל שקל.
לא נעים להיות במקום שמכביד אבל גם לא נעים להיות במקום שמרגיש מנוצל.
זה לא אישית אתם אבל קפץ לי בעקבות אשכולות רבים שאני רואה בנוסח כזה ואחר ומול שיח שלם של דיונים ורגעי מבוכה ונואשות של אילו המפיקות.
תודה על האזנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה