אם את מתכננת משחקים בארון - יש לנו שתי מגירות כפולות בגובה - מעין קוביה של מגירה, כמו ארגז משחקים נשלף, במגירה אחת אנחנו שמים בובות וכדורים, בשניה את כל משחקי התינוקים הגדולים. מאד נוח.
לילדים צריך מדפים ומגירות, ותליה קטנה מספיקה.
אני לפני קניית ארון-- נגר בע"ה.קודם כל שיהיה בהצלחה.
כמה טיפים מנסיון של קניית ארון לפני שנה וחצי
(גם אני עם בנים...)
כמה שיותר מגירות! זה יותר סדר וארגון,
אני הוספתי חלוקה פנימית במגירות וגם במדפים, ז"א מגירה ברוחב של 80 (על 2 דלתות) אני מחלקת בפנים ל-3, נכון שזה עמודות צרות אבל זה מתחלק לי מעולה לכיפות / גרבים / גופיות / ציציות וכו'
בכל מקרה לא קבעתי את החלוקה אלא זה עומד בלחץ ותמיד אפשר לשנות את החלוקה.
לגבי התליה, אצל בנים זה פחות שימושי אז בקשתי שיתנו לי עוד מדפים לחלק של התליה וכרגע אני מנצלת את זה לשימוש בתור מדפים ובמידה וארצה להשתנות אז פשוט להוציא את המדפים.
הוספתי גם ארגז מצעים בתוך הארון וזה גם מוצלח במידה ואין ארגז במיטות או מקום לארגז חיצוני.
ועוד תוספת שכדאי לחשוב מראש, הסטנדרט של כמות המדפים בד"כ יוצרת מצב של מדפים די גבוהים ואז עמודות גבוהות של בגדים יוצרות קצת בלגן, כדאי לחשוב אולי להוסיף מראש חירור ועוד מדף ואז הרווח של עוד מדף גדול בהרבה מרווח של עמודה גבוהה יותר.
בהצלחה
ממליצה שומר על סדר3. אני מתכננת ארון 6 דלתות, חשבתי כל זוג- 80 ס"מ לחלק עם דופן לכל האורך ואז יש לי מדפים 40 ס"מ, אשמח לשמוע חוות דעת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: