דרוש מידע תכנון מסלול לטיול בצפון

בנברקית

משתמש מקצוען
מתכננים לצאת לצפון
מתחילים ברבי שמעון שם נהיה בשעה 7 בע"ה.
יש לכם איך לעזור לתכנן טיול עם קברי צדיקים ו2 אטרקציות מעניינות קלילות (מסלול רטוב קצר וכאלה)
ושמבחינת מסלול יהיה חכם ומתכונן.
בשעה 7 רוצים להתקדם לכיוון בית שמש

שיתאים לזוג +ילד בן 12 ותינוקת בת שנה וחצי.

gyh

משתמש מקצוען
אנחנו היינו היום בבניאס ובקבר חוני המעגל, היו שם ילדים בגיל שאת מתארת, מסלול נחמד, בבניאס צריך להזמין מראש מקום באתר...
בהצלחה רבה ומלא הנאה!!! קרוב לבנייאס יש את קייאקי כפר בלום, אבל אני לא יודעת אם זה מתאים גם לילדים...

loving music

משתמש מקצוען
רכב ממונע באגמון החולה (ברח לי השם של הרכבים האלו)
חוויה מקסימה, ממש לא רק לחובבי טבע מושבעים
עכשיו העונה של נדידת הציפורים
תוכלו לראות מקרוב ממש חסידות, עגורים, יש מרכז מבקרים
יש גם אופניים שזו חוויה מדהימה, רק פחות עם תינוק...
ויש גם מרכז מבקרים, רק חשוב לשים לב שבשונה מהעבר כניסה למתחם גם ללא כל אטרקציה נוספת היא בתשלום

רחלי חרז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
אנחנו היינו היום בבניאס ובקבר חוני המעגל, היו שם ילדים בגיל שאת מתארת, מסלול נחמד, בבניאס צריך להזמין מראש מקום באתר...
בהצלחה רבה ומלא הנאה!!! קרוב לבנייאס יש את קייאקי כפר בלום, אבל אני לא יודעת אם זה מתאים גם לילדים...
קייאקים מתאים לילדים אם הם לא מפחדים...

הכל בסדר

משתמש מקצוען
יש באזור טבריה מקום להשכרת אופניים ואיזה מסלול אופנים?
יש אולי גם איזה חדר בריחה מומלץ באזור צפת? טבריה?
אודה למידע

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה