בעייתי מאד ליצור מעבר מהמטבח לחדר שינה, כי אם נגדיל את המטבח לשם זה יחסום את הדלת והחלון והחדר לא יקבל אור ואוורור טבעי...אופציה 2 יותר אהבתי בגלל:
1. הסלון יותר מרווח
2. כניסה נוספת לחדר כביסה (מעולה אם מישהו ננעל באמבטיה)
אהבתי באופציה 1:
1. את יחידת ההורים המרווחת
הייתי מוסיף אופציה שלישית בו הייתי משאיר את החדר שינה כפי אופציה 1
ומצד שני הייתי מנסה ליצור מעבר מהמטבח למרפסת אני אישית חושב שעדיף לעבור ממקום ציבורי (סלון מטבח)
למרפסת, הייתי מתייעץ עם הלקוח על זה.
יכול להיות שהייתי מעביר את החדר כביסה לפני המרפסת וכך מגדיל את פינת האוכל/מטבח
סה"כ תוכנית יפה ובהחלט מאתגרת --כי יש מצוקת אורור רצינית --סלון ופ"א בלי חלון --כעיקרון אהבתי יותר את אופציה 2 -- ומציע דחוף לפתוח את המטבח כדי לפחות שיכנס קצת אור יום משם --סקיצה מצוב -- עם עוד כמה רעיונות לשיקול דעתכםאשמח לשמוע חוות דעת , הערות ותגובות על שתי האופציות לתכנון הדירה שלפניכם. החדרים למעלה (ממד ומחסן) וכן חדר האמבטיה וחדר הכביסה נותרים ללא שינוי. תודה רבה מראש!
זה החדר הגדול, פלוס השירותים שאולי באמת מיותר, מחולק לשתי חדרים- העליון בגודל 10.4 מטר והתחתון בגודל 14.4 מטר!הם רצו מטבח סגור, אבל חשבתי לשים חלון גדול מעל כל הדלפק. ולגבי החדר הגדול- עשיתי אופציה לחלק אותה לשתי חדרי שינה, כדאי באמת לשקול את זה .
זה החדר הגדול, פלוס השירותים שאולי באמת מיותר, מחולק לשתי חדרים- העליון בגודל 10.4 מטר והתחתון בגודל 14.4 מטר!
אולי זה רעיון טוב לעשות 2 חדרים --אפשר גם חלוקה כזאת --עם צורה יותר ריבועית ופחות נישות --מצובזה החדר הגדול, פלוס השירותים שאולי באמת מיותר, מחולק לשתי חדרים- העליון בגודל 10.4 מטר והתחתון בגודל 14.4 מטר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: