ממש פרויקט נחמד -החזית לנוף מרשימה ביותר - אהבתי את הסגנוןהי. תכננתי וילה לפרויקט גמר במרגש עם נוף מהמם בירושלים.
כשאני באה לעצב את החזית , החובה להשתמש כמעט רק באבן ירושלמית מקשה עלי מאוד לעצב חזיתות מספקות מבחינה עיצובית,
בעיקרון, כן ההנחיות נגמרו, אולי אני אני אקבל עוד אחת או משהויש לך מנחה?
כדי לתאם בין החזיתות שידבר באותה שפה --אולי אפשר משהו בכיוון כזה --צריך קצת לשחק עם החומריםכן, החלונות הפינתיים פונים לנוף מהמם של הרי ירושלים, החזית השניה היא הבעייתית ביותר ולא הצלחתי לפתור אותה..
וגם, איך אני יכולה לראות קטלוג או משהו של כל הגוונים והאופציות.?
לא התכוונתי להגדיל חלונות --אלא לעשות חיפוי אבן או טיח להבדיל מהחיפוי אבן על כל המבנה --מסכים שזה קצת מאולץ ומלאכותי אבל אולי משתלב יותר טוב עם שאר הבניין ליצירת אחידותאלה חלונות של שירותים ובקומה הראשןנה מטבח
מציע להעלות קבצים פתוחים --שיהיה קל להתיחס -- בכל מקרה ראיתי את התוכניות -- רואים חשיבה עיצובית יפהסקיצה.
אשמח לשמוע חוות דעת
יפה שהסברת הכוונה של הפרויקט -- בהחלט סגנון יוקרתי ביותרזה לא בית מגורים אלא וילת יוקרה - ואין להם ענין בפיצול לכמה דירות אלא בבית גדול.
לא כזה מומחה במעליות --אבל מאחר ומדובר במעלית פנימית פרטית בוילהשאלה אחרונה, איזו מעלית כדאי לעשות במקרה הזה? MRL?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: