ריהוט תכנון ארון חדר בנות- אשמח לתגובות והערות למקסום

גלי גל

משתמש רשום
תודה מראש לכל המגיבים/ות

אני הולכת להזמין ארון לחדר בנות שכולל 6 דלתות לביגוד המכיל גם ארגז מצעים לכלי מיטה (בצד ימין של הארון)
בנוסף 2 דלתות למשחקים למיניהם(מקווה שיספיק לי )
ובין שני הארונות יהיה כוורות פתוחות לספרים.

חשוב לי מאד סדר מופתי בארונות, כיום יש לי ארון דומה למשחקים וקשה לי לאמר שהסדר הוא הגדרה מתאימה למה שיש שם( הילדים לוקחים לבד מחזירים בצורה לא מספיק מסודרת והבלאגן בהתאם.
האם יש מה לשפר/לשדרג בתוכנית באופן שימנע בלאגן בארון ?
האם כדאי לי לחלק את הדלתות הגבוהות לשניים ?

מצ"ב שרטוט
1689146919288.png

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
רואים שהושקע מחשבה לרדת ממש לפרטים -- שיכיל הכל
1- לדעתי כדאי להוסיף מקום למוט תליה --הרבה פעמים זה יותר שימושי ממדפים שיש הרבה בתכנון הנ"ל --- או פחות לדרוש אופציה כזאת בהכנות
2 - הייתי מציע להעמיק את ארון המצעים הורוד -- כי הם תופסים מלא מקום -פוכים וכו"
3 - מבחינת העיצוב - לדעתי יותר יפה אם הארון יהיה סימטרי --וגם הפס של המגירות
ימשיך באותו גובה באופן רציף

גלי גל

משתמש רשום
רואים שהושקע מחשבה לרדת ממש לפרטים -- שיכיל הכל
1- לדעתי כדאי להוסיף מקום למוט תליה --הרבה פעמים זה יותר שימושי ממדפים שיש הרבה בתכנון הנ"ל --- או פחות לדרוש אופציה כזאת בהכנות
2 - הייתי מציע להעמיק את ארון המצעים הורוד -- כי הם תופסים מלא מקום -פוכים וכו"
3 - מבחינת העיצוב - לדעתי יותר יפה אם הארון יהיה סימטרי --וגם הפס של המגירות
ימשיך באותו גובה באופן רציף
1. לגבי המוט תליה-- תודה.
2. ארון המצעים-אין אפשרות להעמיק זה העומק של הארון וליד עומדת מיטה.
3. מה הכוונה ? לחרוץ פס באותו גובה של המגירות בדלתות הגבוהות?

ועד כמה זה נח דלתות גבוהות לארון של חדר ילדים ? בהתחשב שילדים פותחים וסוגים ואולי לא כ"כ בעדינות, יש חשש שהדלת לא תחזיק מעמד לטווח הרחוק?

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
1. לגבי המוט תליה-- תודה.
2. ארון המצעים-אין אפשרות להעמיק זה העומק של הארון וליד עומדת מיטה.
3. מה הכוונה ? לחרוץ פס באותו גובה של המגירות בדלתות הגבוהות?

ועד כמה זה נח דלתות גבוהות לארון של חדר ילדים ? בהתחשב שילדים פותחים וסוגים ואולי לא כ"כ בעדינות, יש חשש שהדלת לא תחזיק מעמד לטווח הרחוק?
2- לגבי ארון מצעים --מחילה אבל בהתחלה לא קראתי את את ההערות - עכשו הבנתי -- פיתרון מצוין
3- הכוונה --שתהיה אחידות -כלומר אולי הייתי מבטל את 2 המגירות העליונות {בחלק השני מימין }
שיהיו 2 מגירות לכל חלק של ארון ומגירות דמי בארגז מצעים כמו שכתבה המעצבת --ואם מאוד נצרכים אולי אפשר להכניסם כמגירות פנימיות שהדלתות מכסות אותם --ואז תהיה אחידות
4 - קצת נראה לי תקוע המדפי ספרים -- הייתי חושב איך לשלב אולי עוד מדפים כאלה בין 2 הארונות הימניים
לקבל צורה סימטרית -- גם במחיר של הקטנת כל ארון ב 10 ס"מ --- אבל זו דעתי ---שלא חייבים לקבל
אם הדלת לחדר במקרה נמצאת באחד מצידי הארון --אולי אפשר להעביר את הספריה לשם עם המדפים לכיוון המעבר ---ואם הארון מקיר לקיר -- אז אין מה לעשות

ליבושששש

משתמש רשום
תודה מראש לכל המגיבים/ות

אני הולכת להזמין ארון לחדר בנות שכולל 6 דלתות לביגוד המכיל גם ארגז מצעים לכלי מיטה (בצד ימין של הארון)
בנוסף 2 דלתות למשחקים למיניהם(מקווה שיספיק לי )
ובין שני הארונות יהיה כוורות פתוחות לספרים.

חשוב לי מאד סדר מופתי בארונות, כיום יש לי ארון דומה למשחקים וקשה לי לאמר שהסדר הוא הגדרה מתאימה למה שיש שם( הילדים לוקחים לבד מחזירים בצורה לא מספיק מסודרת והבלאגן בהתאם.
האם יש מה לשפר/לשדרג בתוכנית באופן שימנע בלאגן בארון ?
האם כדאי לי לחלק את הדלתות הגבוהות לשניים ?

מצ"ב שרטוט
צפה בקובץ המצורף 1420614
ראיתי את התכנון שלך..
מה היה בסוף אשמח לשמוע, אני לפני תכנון ארון לחדר ילדים עם צרכים דומים ומתלבטת מאוד.
אם את יכולה לשתף בתמונה יכול ממש להוסיף לי...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה