דרוש מידע תיקייה שיתופית בדרייב - איך עושים?

Kenyonit

משתמש מקצוען
נתקלתי כאן כמה פעמים בתקיות שיתופיות שמתעדכנות.

יש לי כמה דברים בדרייב ואני רוצה לקבץ אותם לתקייה ולהוסיף כמה אנשים מסויימים.

איך עושים את זה? (בלי להעלות שוב, פשוט לקבץ את הכל לתקייה)
ואיך אפשר לעדכן את התקייה כל פעם כשיש לי תוכן חדש?

אשמח להסבר (ואם יהיה צרוף של צילום מסך, זה ממש ממש יעזור לי)

תודה רבה רבה!!!

12 Shira

משתמש מקצוען
את יכולה לפתוח תקיה חדשה בדרייב (new ואח"כ folder בפלוס שיש בצד המסך ואז לקרוא לתקיה שם )
ולשלוח לינק שלה לכל מי שתרצי, עם האפשרות לשתף אנשים אחרים ע"י אותו לינק או לא.(את קובעת את הגדרות השיתוף)
(ע"י לחיצה ימנית כשאת עומדת על התקיה ואז יש אפשרות של share להכניס מיילים לשיתוף או אחד מתחת get shareable link ואז מקבלים מייל שאפשר לשלוח ולשתף)

ואז תוכלי להכניס לתקיה מה שתרצי מתי שתרצי וזה מתעדכן אצל כל מי שיש לו את הלינק באותו רגע.

בשמחה אשתדל להעלות צילומי מסך למה שתרצי.

Kenyonit

משתמש מקצוען
תודה רבה!
הצלחתי לפתוח תקייה
איך עכשיו אני מכניסה לשם את מה שיש לי כבר בדרייב?

12 Shira

משתמש מקצוען
בשמחה!
לחיצה ימנית על הקובץ שכבר בדרייב ואז לבחור את האופציה השישית מלמעלה move to ואז תפתח הרשימה של התיקיות בדרייב ותוכלי לבחור לאן להעביר את הקובץ.
בהצלחה!

12 Shira

משתמש מקצוען
שימי לב שתמיד תוכלי לשנות את הגדרות השיתוף.
ז"א לשתף אנשים נוספים או לחסום גישה של מישהו שכבר נתת לו.
לגישה יש 2 סוגים:
צפיה או עריכה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה