דרוש מידע תיקון תריסים

נדנדה

משתמש מקצוען
יש לנו חלון גדול בסלון על כל הקיר(בני ברקי כזה:)) וכל הזמן זה סובל (או שאנחנו סובלים בגלל זה) מנשירת שלבים.
לפעמים תיקנו לבד, ופעם אחד שהיה אצלנו כלבוניק שאלנו אותו למה זה כל הזמן נופל, אחרי בדיקה הוא הסביר לנו, שיש בעיה בתריס עצמו שזה תריס גבוה כמעט בכל גובה הסלון. כשעושים כזה תריס מחלקים את המסגרת לשניים ואצלנו משום מה זה מסגרת אחת גדולה בלי הפרדה (את השלבים עצמם כן חילקו לשני קבוצות כך שאפשר לפתוח רק חל חצי טור בנפרד)
השאלה שלי מה אפשר לעשות? יש דרך לתקן לבד? צריך להחליף את כל התריס? לתן ע"י איש תריסים? יש המלצות על איש תריסים אמין בבני ברק?

אשמח מאוד על כל עזרה.
תודה.

נדנדה

משתמש מקצוען
אני מנסה שוב
יש המלצה לאיש תריסים (תריסים מסוג הבי ברקי - שלבים)
אחד שהוא גם אמין וגם יודע לעבוד, עובד בבני ברק ולא דווקא יקר?

תודה רבה.

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
לפעמים התופסנים של התריסים מתייבשים בשמש ואז התריסים נופלים, אפשר לקנות תופסנים חדשים ולהרכיב לבד, עבודה ממש פשוטה.

נדנדה

משתמש מקצוען
לפעמים התופסנים של התריסים מתייבשים בשמש ואז התריסים נופלים, אפשר לקנות תופסנים חדשים ולהרכיב לבד, עבודה ממש פשוטה.
הבעיה שלי כפי שפירטתי למעלה זה לא התופסנים, את זה כבר החלפתי לסוג טוב, הבעיה שזה מתרחב והשלבים האמצעים נופלים בגלל שזה תריס גבוה בלי חיזוק באמצע.

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הבעיה שלי כפי שפירטתי למעלה זה לא התופסנים, את זה כבר החלפתי לסוג טוב, הבעיה שזה מתרחב והשלבים האמצעים נופלים בגלל שזה תריס גבוה בלי חיזוק באמצע.
אז אפשר לתת חיזוק לדפנות (אם הבנתי נכון) ע''י פס מתכת מצד לצד, ככה זה לא יתרחב.

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני צריכה הדרכה יותר מפורטת מי עושה את זה? איזה סוג בעל מלאכה? המלצות?
לדעתי אפשר לעשות לבד, פשוט ללכת לחומרי בניין ולבקש פס מתכת שתתאים, לוקחים אחד כזה ומבריגים

למה?

משתמש פעיל
יש לי גם בעיה כזאת

אז אפשר לתת חיזוק לדפנות (אם הבנתי נכון) ע''י פס מתכת מצד לצד, ככה זה לא יתרחב.
לדעתי אפשר לעשות לבד, פשוט ללכת לחומרי בניין ולבקש פס מתכת שתתאים, לוקחים אחד כזה ומבריגים
אם אפשר הסבר / תמונה

תודה

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
יש לי גם בעיה כזאת

אם אפשר הסבר / תמונה

תודה
1662478319962.png

מושכים פס מתכת מדופן אחת לשניה - כמו הפס האדום
(תמונה מהרשת..)

Goldidea

משתמש מקצוען
בעצם אפשר פשוט לחלק את הגובה לשני מנופים שונים, זו פעולה מאוד פשוטה - ואפשר גם ע"י כולבויניק.

Goldidea

משתמש מקצוען
עכשיו אני רואה שיש גם את הבעיה של ההתרחבות - ולזה באמת צריך חיזוק
אבל כדאי בנוסף גם לחלק לשני מנופים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה