דרוש מידע תיאום מס בגים תרומות - מס ששולם אצל מעסיק קודם

שואלת אנונימית

משתמש פעיל
אם שלמתי מס הכנסה אצל מעסיק קודם , ויש לי מספיק קבלות כדי להזכות גם על המס הכנסה ששלמתי אצלו ,יש איזה דרך שאני יכולה לקבל את זה אצל המעסיק הנוכחי ? או רק לחכות לסוף השנה ,

בודקת שכר

משתמש רשום
אם שלמתי מס הכנסה אצל מעסיק קודם , ויש לי מספיק קבלות כדי להזכות גם על המס הכנסה ששלמתי אצלו ,יש איזה דרך שאני יכולה לקבל את זה אצל המעסיק הנוכחי ? או רק לחכות לסוף השנה ,
אפשר לחכות לסוף שנה
ואפשר לבקש ממעסיק קודם להוציא תלוש של החזר ממס (אם זה לעניין לבקש ממנו להוציא תלוש)

שואלת אנונימית

משתמש פעיל
. ת
אפשר לחכות לסוף שנה
ואפשר לבקש ממעסיק קודם להוציא תלוש של החזר ממס (אם זה לעניין לבקש ממנו להוציא תלוש)
תודה
אין לי בעיה לבקש ,השאלה אם יסכים.
מה להגיד לו ? כי היא אמרה לי החשבת שאחרי סיום עבודה אא להגיש בקשה להחזר מס דרכם אני ינסה להציע לה א תהאופציה הזו

בודקת שכר

משתמש רשום
. ת

תודה
אין לי בעיה לבקש ,השאלה אם יסכים.
מה להגיד לו ? כי היא אמרה לי החשבת שאחרי סיום עבודה אא להגיש בקשה להחזר מס דרכם אני ינסה להציע לה א תהאופציה הזו
כן,
אבל קודם תבקשי תיאום מס עם זיכוי תרומות
אני הוצאתי לעובד תלוש של החזר מס, ועשיתי שכר של 20 שח שניכיתי אותו בתוך החישוב,
כך שהעובד קיבל רק את המס ששילם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה