תחרות ‘יזמים ברשת’ - למגזר החרדי לשנת 2011

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
במיוחד עבור חברי הפורום, קבלו את תחרות ‘יזמים ברשת’ - למגזר החרדי לשנת 2011

תחום מיזמי האינטרנט החרדי נראה שקט אולם מתחת לפני השטח הוא קוצף וגועש, כל יום מוקמים מיזמים ייחודיים הפונים לקהילה החרדית, ויוצרים חווית משתמש חדשה עבור משתמשי האינטרנט במגזר החרדי.

אז אם יש לכם את הגוגל הבא, או לפחות רעיון למיזם שיתרום ויקדם את חווית הגלישה של כולנו בואו והתמודדו על מקומכם בתחרות ‘יזמים ברשת’ למגזר החרדי לשנת 2011 ותקבלו חשיפה בפני ציבור משקיעים יזמי אינטרנט נוספים אשר יוכלו לשתף, להשקיע, להתעניין, לעזור ולאפשר לכם להוציא את הרעיון אל הפועל.

התחרות פונה לקהל היזמים בוני ומעצבי האתרים, וניתן להגיש כל מיזם מבוסס רשת המציע ערך מוסף ורעיון חדשני.

הפרסים לזוכה במקום הראשון:

• אתר אינטרנט תדמיתי למיזם.
  • ליווי עסקי מקצועי וקידום SEO למיזם.
  • פרסום ויח”צ במושב ‘יזמים ברשת’.
  • מכשיר iPad מתקדם
הפרסים בחסות חברת קליק מיזמי אינטרנט - חברת האינטרנט המובילה במגזר החרדי.

הפרס למקום השני:
ארוחה זוגית יוקרתית בחסות מסעדת ואקירו הירושלמית.

השתתפות בתחרות:

• בתחרות יכולים להשתתף חברי פורום בניית אתרים - פרוג
  • ניתן להגיש מיזמים חדשים ומקוריים, או בני פחות משנה בלבד.
  • יש להגיש אפיון מלא לביצוע המיזם, עם לוח זמנים לביצוע כל שלב.
  • באפיון חשוב למלא מיהו קהל היעד הספציפי [עסקים, המגזר החרדי, המגזר הכללי, צעירים וכו’]
  • יש לצרף תקציר באורך עמוד A4, שיפורסם בתחרות.
  • שם כתובת וטלפון.
  • על מסמך האפיון עצמו להיות נקי מפרטים מזהים.

יש להקפיד על הגשת מסמך מפורט ככל הניתן במיוחד בחלק הביצועי של המיזם (כן, בדיוק כמו שהייתם מגישים למשקיע רציני), נקודות נוספות יינתנו למיזמים שהציבור החרדי יוכל להפיק מהם תועלת, מיזמים בתהליכי הקמה ומיזמים המשתמשים בטכנולוגיות חדשניות.
האפיונים יבחנו על ידי שופטי התחרות, ותקצירי המיזמים יפורסמו לקהל הרחב ויועמדו להצבעה בפורום.

בבחירת המיזם הזוכה, יינתן משקל להצבעת הקהל, ולהחלטת צוות השופטים שיורכב מנציגי הנהלת פרוג, איגוד האינטרנט הישראלי, חברת קליק מיזמי אינטרנט ונציגים מובילים מתחום הפרסום והאינטרנט.

את ההצעות יש לשלוח לאימייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תאריך אחרון לשליחת הצעות: יום רביעי 30-6-2010 (תאריך אחרון אחרון סופי בהחלט).

Haim

משתמש צעיר
D I G I T A L
ראשית, תודה ל-drvvv שהגביה מבט, תפס מעוף ונכנס לעובי הקורה להרים את הפורום על כל משתתפיו ולקדם אותו עוד מספר שלבים.
עלה והצלח!

בעינן פרסום זה, לא הבנתי :
הפרסים לזוכה במקום הראשון:
אתר אינטרנט תדמיתי למיזם.
ליווי עסקי מקצועי וקידום SEO למיזם.
פרסום ויח”צ במושב ‘יזמים ברשת’.

אתר אינטרנט תדמיתי למיזם.?
הלא הוא גופא בונה\מעצב אתרים, אז אם הוא צריך לאתר תדמיתי לעצמו - זה כמו סנדלר יחף..

פרסום ויח”צ במושב ‘יזמים ברשת’.
- אם הוא יזכה במקום ראשון, אז זה גופא "פרסום ויח”צ במושב ‘יזמים ברשת’." ומה עוד יוסיפו לו?

ונהפוך הוא - מה שכתוב ברישא - "ותקבלו חשיפה בפני ציבור משקיעים יזמי אינטרנט נוספים אשר יוכלו לשתף, להשקיע, להתעניין, לעזור ולאפשר לכם להוציא את הרעיון אל הפועל. "
זהו הפרס הנכון.

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
טוב, לי יש שנים מיזם מאוד מאוד חדשני בתחום מכירות תוכנה באינטרנט, אבל זה משהו כלל-עולמי, וזקוק לשיתוף פעולה מצד עשרות או מאות חברות תוכנה. אני לא יודע אם זה המקום להעלות דבר כזה. כמו כן אני זקוק לנתונים כלכליים בתחום, וכן לעשות מחקר על קבוצות מיקוד, על מנת לבדוק אם המיזם הוא אכן כלכלי.

יש לדבר כזה מקום כאן?

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
התחרות מיועדת גם לקהילת מעצבי ומעצבות האתרים, ובכלל כל הפועלים בתחום האינטרנט.
מכיוון שיתכן שחלק מהפרס לא יהיה רלוונטי לחלק מהמיזמים (למשל הקמת אתר תדמית, למיזם קיים בן פחות משנה), הרכבנו חבילת פרס שלדעתי היא מאוד מאוד מכובדת, ותודה לחברת קליק מיזמי אינטרנט על כך.

ולשאלת גרפיקנער, מכיוון שבמושב יהיו הרבה מאוד יזמים ומשקיעים וכן נציגות מאיגוד האינטרנט, הרי שלהצעות הרציניות שיגיעו לשם תהיה חשיפה גדולה ומכובדת, שתוכל להועיל גם למיזמים מורכבים, ובמילים אחרות, לא תמצא מקום יותר מתאים מכאן!

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
הענין הוא כמו בכל פטנט. מה שיש לי זה רעיון בלבד, ברגע שאני משמיע את הרעיון, כל אחד יכול לקחת את הרעיון ולהשתמש בו, בלי שום בעיה. מצד שני, בשלב זה של החיים, אני לא רואה שום דרך שבה אני מוציא לפועל את הרעיון, כך שאולי בכל זאת אין לי מה להפסיד.

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
בתשעים אחוז מהמקרים (כן כן) הסודיות מיותרת.

רוב היזמים היום כבר יודעים שהבעיה זה לא הרעיונות, הם מתגלגלים על הרצפה חופשי, צריך רק להיות קשוב אליהם.

החכמה זה היישום של הרעיון, ואגב, הדבר החשוב ביותר שבודק כל משקיע הוא האם היזם אכן מצויד ביכולות להוציא את הרעיונות אל הפועל.

בכל אופן מסמך האיפיון נשאר חסוי ורק צוות השופטים רואה אותו, רק התקציר מתפרסם (למרות שגם שם אמור להופיע הרעיון והמידע העיקרי).

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מישהו כבר הגיש איזה רעיון? אני כעת מסיים לכתוב את מסמך האפיון.

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
נשארו עוד 7 ימים למועד האחרון להגשת מיזמים!

מי שעדיין לא שלח, עדיין יכול לשלוח את המיזם שלו ולהשתתף בתחרות.
כל שאלה ניתן לשאול כאן באשכול, או באישי.

ראש_יהודי

משתמש פעיל
אפשר בבקשה כמה שאלות?

יש לי רעיון (ות) למיזם,
הרעיון הספציפי שיש לי מגובש וגם האתר מאופיין. אך,
1. האם אפשר לקבל הכוונה איך עושים איפיון מלא למיזם (בצורה קצת יותר מקצועית ממה שאני יודעת)
2. איך באמת אני יכולה להבטיח שמישהו לא יקח את הרעיון ויעשה אותו לבד מהצד?

תודה.

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
נכתב ע"י ראש_יהודי;412876:
אפשר בבקשה כמה שאלות?

יש לי רעיון (ות) למיזם,
הרעיון הספציפי שיש לי מגובש וגם האתר מאופיין. אך,
1. האם אפשר לקבל הכוונה איך עושים איפיון מלא למיזם (בצורה קצת יותר מקצועית ממה שאני יודעת)
2. איך באמת אני יכולה להבטיח שמישהו לא יקח את הרעיון ויעשה אותו לבד מהצד?

תודה.

מאוד כדאי ללמוד לכתוב איפיונים, זה טוב גם בשביל לגבש את הרעיון כמו שצריך.

פשוט תרשמי את מה שהמיזם מכיל, מה המטרות שלו, ואיך הוא מגשים אותם.
את יכולה לשלוח את התוצאה אלי ואשמח לתת הגהות (מאוד כיף לבקר עבודה של אחרים).

בנוגע לשמירה על זכויות:כדאי באמת לוודא שמירת זכויות על כל רעיון כמה שיותר מוקדם, אבל למיטב ידעתי, עצם פרסום הרעיון בפורום כזה כשאת רשומה כיוצרת שלו, מוכיח את בעלותך כך שזה יכול להועיל לכל מקרה מחלוקת עתידי.
מכיוון שבעצם כל הנושא של רישום פטנטים וכאלה, זה (בגדול) הצורך להוכיח למי היה את הרעיון קודם, וכשפרסמת בכזה מקום את הרעיון, בעצם הוכחת שכבר היום היה לך את הרעיון.

srulyt

משתמש רשום
יש לי הרבה יוזמות

כמה יוזמות ניתן להגיש?

וגם מה יותר חשוב היכולת הכלכלית של המיזם או החדשנות?

תודה

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
כרגע אין הגבלה טכנית על מספר המיזמים שניתן להגיש, אני מניח שזה יהיה תלוי בכמות ההצעות והאם נוכל להתמודד עם כולם.
עד עכשיו הוגשו כמות נאה של יזמויות, ומריפרוף שלי התרשמתי לראות את היצירתיות וההשקעה של חברי הפורום.
במיוחד נהניתי לראות עד כמה ההצעות היו פרקטיות ומעשיות עם תוכניות מעשיות לביצוע, וממה שראיתי כמעט כולם אכן מתוכננים לביצוע בטווח הקרוב.

אין עליכם, אתם יזמים אמיתיים!!

Shlomi

משתמש פעיל
D I G I T A L
יש לי שאלה, אני בן 16, לא תכנתתי אתר שלם אף פעם..
סיכוי אמיתי , יש לי?

נ.ב בהצלחה לכולם.

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
נכתב ע"י Shlomi;415950:
יש לי שאלה, אני בן 16, לא תכנתתי אתר שלם אף פעם..
סיכוי אמיתי , יש לי?

נ.ב בהצלחה לכולם.

דווקא לחבר'ה צעירים עם ראש רענן ומקורי יש הרבה יותר סיכוי.

אם תזכה יש סיכוי שיבנו את זה בשבילך (הפרס כולל אתר תדמיתי למיזם) או שיפנה אליך משקיע שיהיה מוכן לממן לך את כל הסיפור, אז תזדרז ותספיק לשלוח לפני שקיעת החמה היום!

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לאחרונה קראתי מאמר מאוד מעניין אודות איך האינטרנט משנה את החשיבה הכללית בכל תחומי החיים, בניהול, בכלכלה, ובחברה.
בכול-אופן, בתוך המאמר הוא מביא נתון מאוד מאוד מעניין: מחקרים בדקו וגילו כי משתמשים 'פשוטים' מצליחים להעלות רעיונות מוצלחים הרבה יותר טוב ממחלקות המו"פ (-מחקר ופיתוח) בחברות, ביחס של פי שלוש!!!​

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
קדימה עוד מעט חצות וזו תזכורת אחרונה.
אז למי שיש שאלות זה הזמן, אחרת לסיים ולשלוח את המיזמים...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה