עזרה תחפושת של סוכריה

perfect לי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש בעלי אקספרס
אבל עכשיו זה קצת מאוחר
לא מאד קשה לחקות את זה זה עשוי מסוג של סרפן שהחצאית עם מותן גבוה ועשויה מחגורה שעליה מושחלים רצועות רצועות של טול בכל צבעי הקשת לובשים כמובן מעל חצאית בסיס
החלק העליון גם מאד פשוט עם סוכריות נראהלי משכבות של סול ויש גם אקססוריז
אמא שלי קנתה לאחותי הקטנה משהו מאלף
כשאצור איתה קשר אשיג לך לינק להשראה
כולל עגילים וכולו

tovat

משתמש מקצוען
אני קניתי כזו באמזון, עלה כ 30 דולר. זה כמובן קצת יותר יקר מאלי אקספרס, שם זה עלה בין 16-25 דולר. אבל הגיע תוך פחות משבועיים, וכמובן נראה ממש איכותי. הגיע גם עם קשת תואמת.
רק אציין שזו תחפושת של סוכרית לוליפופ. לא סוכריה במבנה של טופי.

אחת+

משתמש פעיל
צרפתי תמונה שמצאתי ברשת,פשוט מתוק!!
אפשר לקנות את החצאית בסטוק בתחנה מרכזית, ראיתי היום, יש גם בכפר השעשועים בסנטר , חולצה חלקה, והסוכריות מכינים לבד=)אני גם מחפשת את הסוכריה שלי

קבצים מצורפים

• fb3a9144a85fcdb7f1cc4fe5d760ddc6.jpg
    fb3a9144a85fcdb7f1cc4fe5d760ddc6.jpg
    KB 8.3 · צפיות: 191

מאיר 4134

משתמש מקצוען
אני קניתי כזו באמזון, עלה כ 30 דולר. זה כמובן קצת יותר יקר מאלי אקספרס, שם זה עלה בין 16-25 דולר. אבל הגיע תוך פחות משבועיים, וכמובן נראה ממש איכותי. הגיע גם עם קשת תואמת.
רק אציין שזו תחפושת של סוכרית לוליפופ. לא סוכריה במבנה של טופי.

שימו לב שהמשלוח עולה 20$

אך אם תוסיפו עוד מוצרים ותבצעו קניה ב49$ המשלוח יהיה חינם !

ובחישוב פשוט 31$ + 20$ משלוח = 51$
31$ + מוצרים נוספים = מחיר זהה

ואני רושם דברים אפי' שהם כ"כ פשוטים, כי שמתי לב שאנשים פעמים רבות לא מודעים לאפשרות משלוח החינם, ובקניה נבונה אפשר לחסוך המון.

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני תפרתי מבד אדום מבריק ועליו אורגנזה אדומה (סוג של שיפון מבריק ועבה יותר)
גזרתי מלבן באורך של הילדה ובהיקף של הילדה + עוד קצת הרבה.
וכעשר ס''מ מלמעלה ועשר ס''מ מלמטה תפרתי גומי - וכך כל הילדה כולה היתה סוכריה אחת גדולה.
על הראש סרט אדום וחיברתי סוכריה שהכנתי מכדור קלקר עטוף בצלופן אדום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  0  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה