איך עושים משלוח מהיר וכמה הוא עולה?לא נראה לי שתפירה מגיעה לרמה של תחפושת מאיכות טובה,.. (אלא אם כן התופרת היא אמנית אמיתית...)
באמזון יש מבחר ענק (ובמחירי רצפה)
(יש שם מעל 10 מליון סוגי מוצרים, כך שכל דבר שתחלמו או שלא נמצא שם....)
כלה א'
כלה ב'
כלה ג'
כלה ד'
כלה ה'
את יכולה אולי לשאול את @collage אם היא מרוצה (אם לבסוף היא הזמינה)
(אם מעונינים כדאי במשלוח מהיר שמגיע תוך פחות משבוע)
מה???לא נראה לי שתפירה מגיעה לרמה של תחפושת מאיכות טובה,.. (אלא אם כן התופרת היא אמנית אמיתית...)
מסכימה מאד, רק קחי בחשבון שגם ככה זה יוצא מאד יקר (לפני שנים תפרתי שמלה מבד פודנש, נראה לי שזה לבד עלה 150 שקלים)מה???
בשום מקום לא תקבלי תחפושת יפה ואיכותית כמו שתפרת לבד. (בתנאי שיש לך את הידע..)
בוחרת בדים איכותיים.
מחליטה בעצמך את הגזרה לפי מה שאת והילדה אוהבות.
מתאימה את הגזרה לגוף של הילדה
את כל זה לא תקבלי בתחפושת קנויה.
ברור.מסכימה מאד, רק קחי בחשבון שגם ככה זה יוצא מאד יקר (לפני שנים תפרתי שמלה מבד פודנש, נראה לי שזה לבד עלה 150 שקלים)
יש מצב שאזמין, מחכה לתגובות בענין ששאלתייש מאמזון משלוח תוך שבוע???
זה משהו שאפשר לסמוך על זה???
יש מישהי שמעונינת להזמין ביחד בשביל לחסוך משלוח???
יש מצב שאזמין, מחכה לתגובות בענין ששאלתי
איפה נמצאות אופציות המשלוח. אני לא מתמצאת. תודהאני לפני מספר חודשים הייתי צריך משהו דחוף והזמנתי אותו במשלוח מהיר ביום חמישי, וביום שלישי לאחר חמשה ימים המוצר כבר היה אצלי (וזה היה במשלוח מהיר ולא באופציה השלישית שהיא יותר יקרה ממנו)
23 דולר למשלוח זה יותר יקר מהשמלה?!ואם את רוצה כדאי באופציית המשלוח השניה
ואפי' שהם כותבים שיכול להגיע עד 17.3 מניסיון שלי תוך שבוע ורוב הפעמים אף פחות זה מגיע (רק שזה עלול להתאחר בעוד יומיים בגלל הבחירות) ואם את בוחרת אופציה זו משתלם לקנות לבד כי עם תוספת מוצר זה מעלה את עלות המשלוח
אבל אם מוסיפים מוצר זה עולה יותרלכן אני רוצה לנסות להזמין עם עוד מישהו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: