עדיף לא לקחת אוזניות פתוחות בשביל הקלטות כי המטרונום יזלוג בהקלטהדבר ראשון לקנות רק אוזניות פתוחות, זה יהיה טוב לך גם להקלטות, ובעיקר למיקס, אוזניות סגורות לא ניטרליות במיקס בכלל,
זה נכון אבל בהתחשב בעובדה שמדובר על אפשרות לזוג אחד אלה פתוחות הם האופציה הטובה ביותר , כי זליגה בהקלטה של פלייבק בקטנה זה לא סוף העולם, לעומת מיקס גרוע בגלל אוזניות סגורות שקרניות(:עדיף לא לקחת אוזניות פתוחות בשביל הקלטות כי המטרונום יזלוג בהקלטה
אני לא יודע איזה אוזניות יש לך ,אבל מטרתם של אוזניות פתוחות הם לשקף כמה שיותר את הסאונד הטבעי, ע"י זה שהם פתוחות הבאס לא נלכד באוזניים אלא נשאר מאוזן, אם אתה לא שוממע בכלל יש 2 אפשרויותסליחה שאני דוחף את הראש בין גדולים כאלה... אבל אני לא מצליח להבין איך אפשר להשתמש עם אוזניות פתוחות,
יש לי אוזניות פתוחות (נדמה לי שעלה בערך 220 ש"ח) ואני לא שומע בס כמעט, ובכלל לא נהנה מי יודע מה,
אולי הפתרון הוא לא אזניות סגורות אלא איכותיות יותר?!
קצת מיואש מכל הסיפור..
אני משתמש עם האוזניות בשביל לנגן, (מדובר באורגנית טובה כך שמהבחינה הזאת זה אמור להיות איכותי) כדי לא לעשות רעש, ולכן חוץ ממה שאני לא מספיק נהנה, חסר גם חלקים נרחבים.יש 2 אפשרויות
1. או שהאוזניות לא מספיק איכותיתות למיקס 2. שהמיקס פשוט לא כל כך טוב או אופטימילי
רוב האוזניות נקראים אוזניות אולפן או D J , אם מישהו יכול להמליץ על אוזניות "רגילות" נשמח.תקנה אוזניות שמותאמות למולטימדיה רגילה
צודק ממש הם אוזניות חצי פתוחות יש לי זוג כזה ואני משתמש איתם המון בנגינה הם יתאימו לך גם לנגינה באורגן, אתה תהנה איתם יש להם גם גבוהים בהירים,@משה זאב אם אתה אוהב בס חזק קח את אלה, אוזניות מצוינות במחיר טוב, יש לי אותם ויש להם בס חזק
אוזניות חוטיות AKG K240 - זאפ השוואת מחירים
K240 AKG החל מ - 469₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של אוזניות חוטיות AKG K240, מידע על חנויות קרובות, 2 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
אני יכול להשתמש בו גם לעריכת סאונד?צודק ממש הם אוזניות חצי פתוחות יש לי זוג כזה ואני משתמש איתם המון בנגינה הם יתאימו לך גם לנגינה באורגן, אתה תהנה איתם יש להם גם גבוהים בהירים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: