בלילה שבין יום חמישי כ"א אדר ב' 24.3.22, אור ליום שישי כ"ב אדר ב' 25.3.22, עוברים לשעון קיץ ומזיזים את השעון שעה אחת קדימה, משעה 02:00 לשעה 03:00.
חורף אחורהקיץ קדימה
החל משנת 2013 מופעל שעון הקיץ בישראל בין יום שישי שלפני יום ראשון האחרון בחודש מרץ בשעה 02:00, לבין יום ראשון האחרון של חודש אוקטובר בשעה 02:00אולי בהזדמנות הזו מישהו יסביר לי למה לשעון קיץ מחליפים ביום חמישי ולשעון חורף מחליפים במוצאי שבת
בשעון חורף שמרויחים שעה - עושים זאת במוצ"ש שיעזור לשבוע החדש,אולי בהזדמנות הזו מישהו יסביר לי למה לשעון קיץ מחליפים ביום חמישי ולשעון חורף מחליפים במוצאי שבת
מסיבה פשוטה שביום שישי המשק ה''חשוב'' ברובו שובת, ככה ששעון קיץ לא יזיק עבורם.אולי בהזדמנות הזו מישהו יסביר לי למה לשעון קיץ מחליפים ביום חמישי ולשעון חורף מחליפים במוצאי שבת
על אותו משקלמסיבה פשוטה שביום שישי המשק ה''חשוב'' ברובו שובת, ככה ששעון קיץ לא יזיק עבורם.
לעומת זאת שעון חורף שמוסיף שעה, עושים במוצ''ש כדי שביום ראשון כולם ירוויחו.
בשעון חורף שמרויחים שעה - עושים זאת במוצ"ש שיעזור לשבוע החדש,
בשעון קיץ שמפסידים שעה - עושים זאת בחמישי בלילה כדי להשלים את השינה בשבת.
נכון.על אותו משקל
כלומר?רק שפשוט הסיבה לשעון קיץ נכתבה מראיה פשוטה של אדם חרדי מהשורה שככל הנראה לא עובד באותם מקומות.
שאף אחד לא חשב על השינה בשבת כשהחליטו להציב את שעון קיץ ביום חמישי.כלומר?
תחזית לתחילת שעון קיץ..אכן,
ממזמן הגיע הקיץ.
רק היו צריכים להזיז את השעון...
אף פעם לא זכור לי שהיה שרב ביום שעברו לשעון קיץ.תחזית לתחילת שעון קיץ..
תחזית ארצית ליום שישי 25/03
עודכן ב- 24/03 16:27
בשעות הבוקר ירד גשם לפרקים מלווה בסופות רעמים מצפון הארץ ועד צפון הנגב. בפסגות הרי הצפון ובפסגות הגבוהות של הרי המרכז ירד שלג. עד שעות הצהרים קיים חשש לשיטפונות במדבר יהודה וים המלח. מהצהרים המשקעים יתמעטו ויחלשו ולקראת ערב יפסקו . עדיין קר במיוחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: