איש אחד הלך
משתמש סופר מקצוען
היום בערב ר"ח אב!
לצערנו, רלוונטי גם השנה...היום בערב ר"ח אב!
למיטב ידיעתי הספרדים נוהגים את מה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים-בשבוע שחל בוסתם מעניין,
ספרדים ב"שבוע שחל בו" לובשים בגדים מכובסים?
למה נראה לך שמישהו שכח ?היום בערב ר"ח אב!
כי אני כמעט שכחתילמה נראה לך שמישהו שכח ?
אני בחור ישיבהאתם זוג צעיר?
כי זה המומחיות של זוגות לא לדעת איך להתארגן
במשך החיים זה פשוט נכנס לאוטומט כבר.
לפחות של הנשים
אז הבנתי את הכיוון שלא מתפקדים בית כביסות וכו'אני בחור ישיבה
למיטב ידיעתי הם נוהגים חלק ממה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים, וחלק בשבוע שחל בו. מקלחת זה מהדברים שהם נוהגים להימנע בשבוע שחל בו.למיטב ידיעתי הספרדים נוהגים את מה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים-בשבוע שחל בו
לא ידוע לי על ספרדים שלא מתרחצים בשבוע שחל בו,למיטב ידיעתי הם נוהגים חלק ממה שאנחנו נוהגים בתשעת הימים, וחלק בשבוע שחל בו. מקלחת זה מהדברים שהם נוהגים להימנע בשבוע שחל בו.
יש לנו בחורים בכל הארץ!סליחה על השאלה
ומה לגבי בני ברק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: