הי גם אני המלצתי זאת דודה שלי.......אם זה קרוהן יש לי גיסה שהיא מטפלת בחולי קרוהן מאד אלופה.
המספר שלה 058-6316754- גיטי.
חוץ מ MRI, מה עם בדיקות פשוטות יותר?אחותי כבר למעלה מחודש עם כאבי בטן חזקים מאוד,
עכשיו התחילו לחשוש לקרוהן (מקווה מאוד שלא!!) מחכים לתור ל MRI,
יש למישהו מידע על תזונה נכונה שיכול לעזור לה?
שמעתי שיש אחת בצפת שנותנת תפריט דיאטה לפי בדיקות דם, מישהו מכיר?
יש בדיקת קולונוסקופיה מעיין למה הפנו לMRI? וכן בדיקת מדדי דלקת בצואה......כנ"ל......יש לציין שקרוהן ומחלות מעיים יש עוד תסמנים נלווים מלבד כאבי בטן יש ריבוי יציאות שלשולים מדדי ברזל נמוכים ...וכד'........חוץ מ MRI, מה עם בדיקות פשוטות יותר?
מדדי דלקת בדם, מדדי דלקת בצואה. לא כל כך יודעת את שמות הבדיקות, אבל חוץ מ MRI יש עוד הרבה דרכים להתחיל לדעת אם זה זה.
ודווקא אם זה קרוהן בס"ד ע"י תזונה נכונה אפשר לחיות ממש טוב!!ושוב למה בדיקות MRIולא קולונוסקופיה?היא הלכה לרופא גסטרו? והוא אבחן? או שלח לבדיקות.<?אחותי כבר למעלה מחודש עם כאבי בטן חזקים מאוד,
עכשיו התחילו לחשוש לקרוהן (מקווה מאוד שלא!!) מחכים לתור ל MRI,
יש למישהו מידע על תזונה נכונה שיכול לעזור לה?
שמעתי שיש אחת בצפת שנותנת תפריט דיאטה לפי בדיקות דם, מישהו מכיר?
מה זה אומר תזונה נכונה? לפי איזו שיטה?ודווקא אם זה קרוהן בס"ד ע"י תזונה נכונה אפשר לחיות ממש טוב!!ושוב למה בדיקות MRIולא קולונוסקופיה?היא הלכה לרופא גסטרו? והוא אבחן? או שלח לבדיקות.<?
כתבתי למעלה יש אחת גיטי דונט יש לה שיטה מדהימה! היא בעצמה סבלה מקרוהן קשה וב"ה מצאה תזונה מתאימה!וחיה מצוייין!ממש כדאי לדבר איתה.........מה זה אומר תזונה נכונה? לפי איזו שיטה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: