מה הילדה שלך אוכלת?שלחתי שאלה למעון וזו התשובה:
מבחינת האגף למעונות יום המעון נדרש לספק מזון לכל הילדים הלומדים במסגרת, כולל תינוקות.
ואכן אצלנו במעון ילדים עד גיל חצי חודשים הניזונים מדייסה קונים עבורם מטרנה במעון. (בגיל גדול יותר- אוכלים פירות וירקות טחונים)
אולם ישנן אמהות המעדיפות להביא למעון חלב שאוב לתינוק שזה בריא יותר לילד ואנו מאפשרים זאת.
המכתב ששלחת מתייחס למעונות שבהן ההורים נדרשים להביא מהבית מטרנה עבור התינוק, במקרה כזה ההורים זכאים להחזר כספי.
מישהו יכול להסביר מה היא אומרת??
את אומרת את זה מידיעה?מטרנה זה מה שהמעון מספק, או לחלופין החזר של 50 שח בחודש(לא לילד יונק, אלא לילד שאימו רוצה סימילאק וכו)
http://employment.molsa.gov.il/Publ....pdf?&~nfopt(fileDistorted=38466946448158756)את אומרת את זה מידיעה?
אני הבאתי סימילאק למעון ולא קבלתי שקל החזר, המנהלת אומרת שהם מספקים מטרנה ומי שלא רוצה בעייתו.
מעניין אותי אם יש לך איזושהיא הוכחה לזה כי אני חיפשתי ולא מצאתי הגדרה ברורה
מצורף.אפשר לשלוח לי את הקובץ המצורף באופן פרטי או לפתוח פה אני לא מצליחה
אצלנו אין שום דיבור על כך שזה אמור לבוא מהמעון ההורים מביאים ואין אחזר
ה קורה במשפחתון מטען התמת? המטפלת אמרה לי כי סימילאק אני אמורה לספק והיא מספקת מוצקים
ילדמה הילדה שלך אוכלת?
לי גם היה סיפור שהעברתי את הבן שלי באמצע שנה והמעון החדש דרש תשלום מלא על כל חודש אוגוסט, למרות שכבר שילמתי את החלק היחסי למעון הראשון.טרי מהבוקר:
שלחתי אתמול פנייה ב'צור קשר' באתר התמ"ת וקבלתי טלפון אישי על הבוקר ממפקחת שבמקרה אחר כמעט והפכתי עולמות לדבר איתה והרי המסקנות (כמובן שהדיון היה בעילום שם המעון ההנהלה לבל יבולע להם ):
אחרי שראיתי באיזה קלות אפשר לדבר איתם, אני שוקלת לפנות על עוד כמה נושאים שמטרידים אותי, אולי ככה ניצור איזשהוא גורם מרתיע מכיוון ההורים מול המוסד הבטוח בעצמו הזה שנקרא מעון..
- המעון אמור לספק תזונה לתינוקות, מעון שלא מספק חייב לתת החזר חודשי בסך 52 ש"ח
- מעון שמספק תמ"ל לא חייב לתת לכל ילד את המזון המועדף לו, מספיק 2-3 סוגים לבחירה והורה שלא מתאים לו, יביא מעצמו מבלי החזר
- מעון שמספק סוג אחד של מזון ויש מספר תינוקות משמעותי שלא צורכים אותו כמו מטרנה וסימילאק, צריכים ההורים לדון עם ההנהלה ולבקש, במידה והמנהלת מסרבת, התמ"ת מטפל בענין מולה (בשלב זה היא ממש התחננה לקבל את שם המעון עליו אני מדברת, לא נתתי)
- תינוק עם רגישות או בעיה רפואית שמונעת ממנו לקבל את התמ"ל שהמעון מספק, צריך להביא אישור מאלרגולוג ולקבל החזר
ניסתי, תאמיני לי שניסיתי וכלום!לא מבינה את הגישה הכ"כ עוינת שנושבת כאן כלפי הנהלות המעון הבטוחות בעצמן... לכו תפתחו מעון ותשקיעו את החיים שלכם לענין פשוטו כמשמעו ואח"כ תוכלו לדון את ההנהלה... לעצם הטענה תמיד כדאי לשוחח עם ההנהלה בד"כ יושבים שם בני אדם שבאופן טבעי דואגים לרווחת ילדיכם ( כי אם אתם לא חושבים כך איך אתם שולחים לשם את ילדכם?)ותסגרו את הענין מולם בטוחני שלרוב זה עובד מצוין!
על ההשקעה הזולא מבינה את הגישה הכ"כ עוינת שנושבת כאן כלפי הנהלות המעון הבטוחות בעצמן... לכו תפתחו מעון ותשקיעו את החיים שלכם לענין פשוטו כמשמעו ואח"כ תוכלו לדון את ההנהלה... לעצם הטענה תמיד כדאי לשוחח עם ההנהלה בד"כ יושבים שם בני אדם שבאופן טבעי דואגים לרווחת ילדיכם ( כי אם אתם לא חושבים כך איך אתם שולחים לשם את ילדכם?)ותסגרו את הענין מולם בטוחני שלרוב זה עובד מצוין!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: