דרוש מידע תזונה במעונות לתינוקות עד גיל שנה

CSDesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מנסה לחפש מידע לגבי אופי התזונה שאמורה להינתן לתינוקות עד גיל שנה במעונות.
מה המעון מחויב לתת מטרנה/סימילאק/דיסה?
אשמח לכל מידע בעניין אחרי שחיפשתי ונתקלתי בתשובות לא מספקות דיין.
תודה..

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צרפתי לך

קבצים מצורפים

• תזונה במעונות.pdf
    KB 65.4 · צפיות: 285

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מטרנה זה מה שהמעון מספק, או לחלופין החזר של 50 שח בחודש(לא לילד יונק, אלא לילד שאימו רוצה סימילאק וכו)
דיסות וכל השאר ההורים מביאים
מגיל חצי שנה בבוקר פירות טחונים בצהריים ירקות טחונים והשלמות מטרנה לפי הצורך וכשהם קמים משנצ

CSDesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שלחתי שאלה למעון וזו התשובה:

מבחינת האגף למעונות יום המעון נדרש לספק מזון לכל הילדים הלומדים במסגרת, כולל תינוקות.
ואכן אצלנו במעון ילדים עד גיל חצי חודשים הניזונים מדייסה קונים עבורם מטרנה במעון. (בגיל גדול יותר- אוכלים פירות וירקות טחונים)
אולם ישנן אמהות המעדיפות להביא למעון חלב שאוב לתינוק שזה בריא יותר לילד ואנו מאפשרים זאת.

המכתב ששלחת מתייחס למעונות שבהן ההורים נדרשים להביא מהבית מטרנה עבור התינוק, במקרה כזה ההורים זכאים להחזר כספי.

מישהו יכול להסביר מה היא אומרת??

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
שלחתי שאלה למעון וזו התשובה:

מבחינת האגף למעונות יום המעון נדרש לספק מזון לכל הילדים הלומדים במסגרת, כולל תינוקות.
ואכן אצלנו במעון ילדים עד גיל חצי חודשים הניזונים מדייסה קונים עבורם מטרנה במעון. (בגיל גדול יותר- אוכלים פירות וירקות טחונים)
אולם ישנן אמהות המעדיפות להביא למעון חלב שאוב לתינוק שזה בריא יותר לילד ואנו מאפשרים זאת.

המכתב ששלחת מתייחס למעונות שבהן ההורים נדרשים להביא מהבית מטרנה עבור התינוק, במקרה כזה ההורים זכאים להחזר כספי.

מישהו יכול להסביר מה היא אומרת??
מה הילדה שלך אוכלת?

YAELJ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מטרנה זה מה שהמעון מספק, או לחלופין החזר של 50 שח בחודש(לא לילד יונק, אלא לילד שאימו רוצה סימילאק וכו)
את אומרת את זה מידיעה?
אני הבאתי סימילאק למעון ולא קבלתי שקל החזר, המנהלת אומרת שהם מספקים מטרנה ומי שלא רוצה בעייתו.
מעניין אותי אם יש לך איזושהיא הוכחה לזה כי אני חיפשתי ולא מצאתי הגדרה ברורה

נערך לאחרונה ב:

אסתי בראון

משתמש מקצוען
ומה קורה במשפחתון מטען התמת? המטפלת אמרה לי כי סימילאק אני אמורה לספק והיא מספקת מוצקים

שירונת

משתמש סופר מקצוען

YAELJ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
ראיתי את זה
המנהלת אצלנו אומרת שהיא נותנת מטרנה, זה שאני לא משתמשת בזה - בעיה שלי,
היא לא צריכה להחזיר לי על זה..

מחשבת מילים

משתמש פעיל
אפשר לשלוח לי את הקובץ המצורף באופן פרטי או לפתוח פה אני לא מצליחה
אצלנו אין שום דיבור על כך שזה אמור לבוא מהמעון ההורים מביאים ואין אחזר

CSDesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי

YAELJ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
טרי מהבוקר:
שלחתי אתמול פנייה ב'צור קשר' באתר התמ"ת וקבלתי טלפון אישי על הבוקר ממפקחת שבמקרה אחר כמעט והפכתי עולמות לדבר איתה והרי המסקנות (כמובן שהדיון היה בעילום שם המעון ההנהלה לבל יבולע להם ;)):
  • המעון אמור לספק תזונה לתינוקות, מעון שלא מספק חייב לתת החזר חודשי בסך 52 ש"ח
  • מעון שמספק תמ"ל לא חייב לתת לכל ילד את המזון המועדף לו, מספיק 2-3 סוגים לבחירה והורה שלא מתאים לו, יביא מעצמו מבלי החזר
  • מעון שמספק סוג אחד של מזון ויש מספר תינוקות משמעותי שלא צורכים אותו כמו מטרנה וסימילאק, צריכים ההורים לדון עם ההנהלה ולבקש, במידה והמנהלת מסרבת, התמ"ת מטפל בענין מולה (בשלב זה היא ממש התחננה לקבל את שם המעון עליו אני מדברת, לא נתתי:))
  • תינוק עם רגישות או בעיה רפואית שמונעת ממנו לקבל את התמ"ל שהמעון מספק, צריך להביא אישור מאלרגולוג ולקבל החזר
אחרי שראיתי באיזה קלות אפשר לדבר איתם, אני שוקלת לפנות על עוד כמה נושאים שמטרידים אותי, אולי ככה ניצור איזשהוא גורם מרתיע מכיוון ההורים מול המוסד הבטוח בעצמו הזה שנקרא מעון..

שירונת

משתמש סופר מקצוען
טרי מהבוקר:
שלחתי אתמול פנייה ב'צור קשר' באתר התמ"ת וקבלתי טלפון אישי על הבוקר ממפקחת שבמקרה אחר כמעט והפכתי עולמות לדבר איתה והרי המסקנות (כמובן שהדיון היה בעילום שם המעון ההנהלה לבל יבולע להם ;)):
  • המעון אמור לספק תזונה לתינוקות, מעון שלא מספק חייב לתת החזר חודשי בסך 52 ש"ח
  • מעון שמספק תמ"ל לא חייב לתת לכל ילד את המזון המועדף לו, מספיק 2-3 סוגים לבחירה והורה שלא מתאים לו, יביא מעצמו מבלי החזר
  • מעון שמספק סוג אחד של מזון ויש מספר תינוקות משמעותי שלא צורכים אותו כמו מטרנה וסימילאק, צריכים ההורים לדון עם ההנהלה ולבקש, במידה והמנהלת מסרבת, התמ"ת מטפל בענין מולה (בשלב זה היא ממש התחננה לקבל את שם המעון עליו אני מדברת, לא נתתי:))
  • תינוק עם רגישות או בעיה רפואית שמונעת ממנו לקבל את התמ"ל שהמעון מספק, צריך להביא אישור מאלרגולוג ולקבל החזר
אחרי שראיתי באיזה קלות אפשר לדבר איתם, אני שוקלת לפנות על עוד כמה נושאים שמטרידים אותי, אולי ככה ניצור איזשהוא גורם מרתיע מכיוון ההורים מול המוסד הבטוח בעצמו הזה שנקרא מעון..
לי גם היה סיפור שהעברתי את הבן שלי באמצע שנה והמעון החדש דרש תשלום מלא על כל חודש אוגוסט, למרות שכבר שילמתי את החלק היחסי למעון הראשון.
פניתי לתמת בטלפון, נתנו לי את המספר של האחראית בירושלים והיא ענתה לי מיד תשובה ברורה. זה הספיק למעון בשביל להתקפל.

ללית

משתמש פעיל
לא מבינה את הגישה הכ"כ עוינת שנושבת כאן כלפי הנהלות המעון הבטוחות בעצמן... לכו תפתחו מעון ותשקיעו את החיים שלכם לענין פשוטו כמשמעו ואח"כ תוכלו לדון את ההנהלה... לעצם הטענה תמיד כדאי לשוחח עם ההנהלה בד"כ יושבים שם בני אדם שבאופן טבעי דואגים לרווחת ילדיכם ( כי אם אתם לא חושבים כך איך אתם שולחים לשם את ילדכם?)ותסגרו את הענין מולם בטוחני שלרוב זה עובד מצוין!

YAELJ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לא מבינה את הגישה הכ"כ עוינת שנושבת כאן כלפי הנהלות המעון הבטוחות בעצמן... לכו תפתחו מעון ותשקיעו את החיים שלכם לענין פשוטו כמשמעו ואח"כ תוכלו לדון את ההנהלה... לעצם הטענה תמיד כדאי לשוחח עם ההנהלה בד"כ יושבים שם בני אדם שבאופן טבעי דואגים לרווחת ילדיכם ( כי אם אתם לא חושבים כך איך אתם שולחים לשם את ילדכם?)ותסגרו את הענין מולם בטוחני שלרוב זה עובד מצוין!
ניסתי, תאמיני לי שניסיתי וכלום!
ההנהלה אצלנו כ"כ בטוחה בעצמה שאין עם מי לדבר..
אני לא מזלזלת בהם, הם באמת משקיעים ומבחינת בטיחות ותשומת לב בשטח הם מעולים, אבל אף אחד לא פותח מעון כי הוא דואג למישהו, כל אחד דואג לכיסו, את התוצאות רואים בשטח וזה מקומם!

אבק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
על ההשקעה הזו
אנחנו משלמים אלפי שקלים בחודש!

אמא רחל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אצלינו עד גיל שנה
הבאתי מטרנה אקסטרה קאר
וקבלתי החזר של 100 שקל כל חודש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה