קינוח, התכוונתי.שייק
גלידת תותיש לי כמות שאני רוצה לדלל.
מה אפשר להכין איתם מלבד ארטיקים (אין לי תבנית)
ולא סורבה?
בלי תבנית ארטיק ומקלות?גלידת תות
נראה ממש טובבמתכון למוס תותיםמוס תותים פרווה או חלבי - 2 מתכונים מנצחים!
2 מתכונים להכנת מוס תותים: (1) על בסיס שמנת/קצפת צמחית (מרקם יותר קרמי). (2) מתכון דיאטטי- על בסיס חלבון, ללא שמנת (מרקם יותר אוורירי קצפתי).www.10dakot.co.il
כן גלידה ממש בתבנית מאורכת.בלי תבנית ארטיק ומקלות?
מעניין מאוד!!
תודה על ההמלצה. הכנתי את המוס יצא מושלם!!מתכון למוס תותיםמוס תותים פרווה או חלבי - 2 מתכונים מנצחים!
2 מתכונים להכנת מוס תותים: (1) על בסיס שמנת/קצפת צמחית (מרקם יותר קרמי). (2) מתכון דיאטטי- על בסיס חלבון, ללא שמנת (מרקם יותר אוורירי קצפתי).www.10dakot.co.il
תודה על ההמלצה. הכנתי את המוס יצא מושלם!!
מה יותר מוצלח מהשתיים (גרסת פרווה) עם ריץ או ביצים?מתכון למוס תותיםמוס תותים פרווה או חלבי - 2 מתכונים מנצחים!
איזה הכנת? על בסיס קצפת או ביצים?תודה על ההמלצה. הכנתי את המוס יצא מושלם!!
ממליצה על המתכון מהאתר הנ"ל? או משהו אחר?@אאי
בוודאות- ריץ-קצפת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: