תושבי מודעין עילית אני לא מקנא בכם

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אתמול בערב חזרתי מברכפלד היה ציבור גדול בתחנה שחזרו מחתונה משפחות שאחד משלם בשביל כל המשפחה ביקשו מהנהג לפתוח דלת אחורית הוא סירב ואז אמרה לו גברת מבוגרת "בושה וחרפ" בתגובה הוא קילל אותה וכך כל נוסע שהעיר לו הוא קילל באותו נוסח הנהג היה צעיר עם כיפה שחורה קטנטנה שכנראה למד פעם בישיבה ויודע שאף אחד לא יתלונן עליו וכך הוא הוציא את עצביו על הציבור: הייתי עמום ושמחתי שאני לא גר בברכפלד

דסי1

משתמש חדש
אתמול בערב חזרתי מברכפלד היה ציבור גדול בתחנה שחזרו מחתונה משפחות שאחד משלם בשביל כל המשפחה ביקשו מהנהג לפתוח דלת אחורית הוא סירב ואז אמרה לו גברת מבוגרת "בושה וחרפ" בתגובה הוא קילל אותה וכך כל נוסע שהעיר לו הוא קילל באותו נוסח הנהג היה צעיר עם כיפה שחורה קטנטנה שכנראה למד פעם בישיבה ויודע שאף אחד לא יתלונן עליו וכך הוא הוציא את עצביו על הציבור: הייתי עמום ושמחתי שאני לא גר בברכפלד
איך זה לא נכון,
אני גרה בעיר שהאוכלוסיה מעורבת בה, ואני גרה באיזור חרדי, וכמו שאתה מתאר כך זה נראה,
לעומת זאת, נקלעת לאוטובוס בשכונה חילונית, והיה מקרה דומה, כל האוטובוס היה מעורב, זה מצדד לטובתו, זה לטובתה, אני הזדעזתי מהרמה, שלא לדבר על כך שזה יכל להיות סיפור של דקה שתים, והפך לסיפור של למעלה מרבע שעה,

יש אלוקים

משתמש פעיל
תושבי מודעין עילית אני לא מקנא בכם
אין צורך לקנא באף אחד...
את האמת שלא הבנתי מה המטרה שלך במשפט הזה אבל בסדר,
זה נשמע כמו מקרה חד פעמי שיכול לקרות בכל מקום ובכל זמן.

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה הטעם של פתיחת האשכול???

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יכולתי לנסח אולי בצורה שונה כגון הנהג אמר לנוסעת לכי לעזאזל וכשהעירו לו הוא השתולל והמשיך לקלל את הנוסעים היכן מתלוננים ?
אבל אני לא גר בברכפלד ואין לי זמן לטפל בזה ואם זה הכן נדיר אשמח לשמוע והכן אין צורך לעורר ע"כ ובקשר לכותרת אשמח לקבל רעיונות איך אתם הייתם מנסחים זאת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה