תושבי טלזסטון, עזרתכם!

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אנו אמורים לנפוש בבין הזמנים בישוב טלז סטון. מה תוכלו להציע לנו, גינות, אתרים לטיולים. יש מרכז מסחרי מומלץ? בטלזסטון והסביבה, רגלי או במרחק נסיעה בתחבורה ציבורית. ספרו לנו כל מה שאפשר! עזרתכם חשובה לנו!

chaim1989

משתמש צעיר
D I G I T A L
אין מרכז מסחרי (מלבד מכולת, פלאפל ובשרים, חנות חד פעמי אם זה נחשב :)) יש גם פיצה...
יש בלי סוף אתרי טיולים באיזור הרי ירושלים חלקם ממש צמודים חלקם במרחק 5 דקות נסיעה, גינות יש כמו במקום סטנדרטי (לא בני ברק).
יש טיולי טרקטורונים ג'יפים ואופניים חברה של תושב טלזסטון בשם "הר הרוח",
לא רחוק (נסיעה של כ 7 דקות) בישוב הר אדר יש אתר הנצחה לחטיבת הראל יש שם כמה טנקים וג'יפים ישנים ומצפה מדהים,
יש חדר כושר של היישוב שפתוח במשך השבוע,
יש לילדים קטנים משחקיה של המועצה בעלות כניסה סמלית,
יש גם נסיעות לחופים וטיולים שהמועצה מארגנת אני משער שלא רק לתושבי טלזסטון
ובעיקר יש אויר ונוף בלי סוף.
תהנו...
וכמובן אשמח לענות על כל שאלה נוספת בפרטי,
וגם אולי מישהו רוצה לשכור את הדירה שלי בקיץ... (3 חדרים ממוזגת וחדשה מרפסת גדולה עם קצת נוף (עם מציצים) ובלי הרבה אוויר)
...תושב טלזסטון

ח. שושני

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה !תודה! תוכלו לפרט לי קצת על אתרים בהרי ירושלים? אמרו לי שכדאי להגיע למעלה החמישה, מה יש שם? איך מגיעים לשם? תודה רבה!

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר ביקור נימוסין אצל בני דודנו :eek: באבו גוש

רייזי 36

משתמש מקצוען
יש מסלול נחל חלילים קל יחסית
יורדים ממבשרת למוצא(תחתית)
באמצע יש מערות(כדאי להביא פנסים)

הסטף זה גם מאד קרוב

chaim1989

משתמש צעיר
D I G I T A L
שתי המסלולים הנ"ל קרובים לירושלים בדיוק כמו לטלזסטון מבשרת היא באמצע (+\-)

רייזי 36

משתמש מקצוען
נכתב ע"י chaim1989;1701067:
שתי המסלולים הנ"ל קרובים לירושלים בדיוק כמו לטלזסטון מבשרת היא באמצע (+\-)
נכון
אבל לירושלים יש עוד הרבה מסלולים קרובים לטלזסטון לא

chaim1989

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכון לא התכוונתי להיכנס לוויכוח רק התכוונתי להוסיף ערך לאנשים שמחפשים מסלולים ליד ירושלים, :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה