כנראה שיש אנשים שאין להם SMS ...בכניסה עם חשבון סמס זה עובד מעולה
לא עוזראומרים שכשנכנסים באנגלית, זה עובד חלק.
כנראה שלא מספיק בשביל שזה יזיז למישהו....כנראה שיש אנשים שאין להם SMS ...
גם בsms כל הזמן המשתמש נחסםכנראה שיש אנשים שאין להם SMS ...
רק בי-ם/ת"א/באר שבע/חיפה,במשרד הפנים עד יום חמישי הקרוב לא צריך לקבוע תור ,מגיעים בלי תור ותוך רגע נכנסים
אז אנחנו היינו צריכים תור לת.ז. שאבדהרק בי-ם/ת"א/באר שבע/חיפה,
בבני ברק למשל, כן צריך לקבוע תור.
אז אנחנו היינו צריכים תור לת.ז. שאבדה
רק אחרי מלא נסיונות הצלחנו להכנס ולקבוע תור ל-------------
דצמבר
אתמול ניסנו ללכת בתל אביבבשורות טובות: פרויקט מרתון דרכון יוארך עד לסוף חודש יוני
שר הפנים, משה ארבל, הודיע היום כי בסיכום עם מנכ״ל רשות האוכלוסין וההגירה, אייל סיסו, הוחלט על הארכת פרויקט מרתון דרכון עד ל-29.6.23.www.gov.il
בזה כבר אף אחד לא אשם...אתמול ניסנו ללכת בתל אביב
היה 120 איש לפנינו....
בבית שמש יש לכל החודשים הקרוביםאז אנחנו היינו צריכים תור לת.ז. שאבדה
רק אחרי מלא נסיונות הצלחנו להכנס ולקבוע תור ל-------------
דצמבר
ניסית למחוק קוקיות?משהו יודע למה אא לקבוע תור למשרד הפנים כל הזמן זה מראה לי את האימות וזה לא נגמר כבר כמה ימים
הצלחת לקבוע??משהו יודע למה אא לקבוע תור למשרד הפנים כל הזמן זה מראה לי את האימות וזה לא נגמר כבר כמה ימים
ממש לא.. גם ככה זה עושה לי בעיותאומרים שכשנכנסים באנגלית, זה עובד חלק.
כה הצלחתי אבל לא דרך טלפון כשר ואפי אחרי ה אימות של ה sms זה כתב לי כל הזמן המשתמש נחסם בסוף השתמשתי באפליקציה my visit ושם הכל עבד חלקאשמח אם מישהו שהצליח להזמין עם פלאפון כשר יכתוב איך כי אני כבר כמה ימים מנסה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: