אני רוצה להכין בעז"ה צי'פס כדורי פלאפל,
סלט ירקות ולקנות פיתות
יש למישהו רעיון לתוספות שאפשר לשים בתוך הפלאפל.....
סלט ירקות ולקנות פיתות
יש למישהו רעיון לתוספות שאפשר לשים בתוך הפלאפל.....
התכוונת להוספת טעמים לכדור פלאפל עצמו?כדורי פלאפל
אני לא מוותרת על חצילים!חצילים
איך עושה את זה?בצל עם סומק (תבלין)
פעם אכלתי חציל מטוגן בתוך פיתה ממש טעים,לתוך הפיתה או לתוך הפלאפל?
לתוך הפיתה, ירקות, בצל, בצל מטוגן, בצל מתובל, חציל מטוגן, חמוצים, חומוס, טחינה, חריף,ציפס, ציפס בטטה,
איך עושה את זה?
חותכים לפרוסות, ממליחים ומשהים במסננת כמה שעות.פעם אכלתי חציל מטוגן בתוך פיתה ממש טעים,
איך מכינים זאת?
או שאוכלים בפלאפל הנשיאצ'יפס
סלט בצל וסומאק כמו של הדוכנים | The Kitchen Coach
מתכון מהיר וקל לסלט בצל וסומאק כמו בדוכני הפלאפל והשווארמה. תוספת חמצמצה ופיקנטית, נהדרת עם קציצות, קבב, בשרים וירקות צלויים, בפיתה או לאפה ועוד. וגם: מה כל כך מיוחד בסומאק ואיך פורסים בצל?www.thekitchencoach.co.il
מיץ הלימון חשוב להשריה המוקדמת שמרככת את הבצל.אני מוותרת על הפטרוזיליה, ולפעמים גם על המיץ לימון.
פשוט בצל עם תבלין סומק ומעט מלח.
#סביחפעם אכלתי חציל מטוגן בתוך פיתה ממש טעים,
איך מכינים זאת?
סביח זה סלט,ביצה וחציל בפיתה. עם ממרח חומוס לרוב. וזה מאכל רחוב שונה אם כי טעים מאד.#סביח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: