חס ושלום לשים שום במקום! זה יכול לגרום לסכנות רבות! הכי טוב זה לאכול דברים עם שום חיאולי כדאי להתיעץ עם רופא, בכל אופן אני לא חושבת שצריך לקחת כי הרי את אומרת שאין תולעים, אבל אם יחזור אולי תנסי לשים שום- שמאד עוזר...
איזה סכנות ? לא שמעתי.חס ושלום לשים שום במקום! זה יכול לגרום לסכנות רבות! הכי טוב זה לאכול דברים עם שום חי
די לחכימא ברמיזא!איזה סכנות ? לא שמעתי.
נכון מאוד שום ממש עוזראולי כדאי להתיעץ עם רופא, בכל אופן אני לא חושבת שצריך לקחת כי הרי את אומרת שאין תולעים, אבל אם יחזור אולי תנסי לשים שום- שמאד עוזר...
מה זה קשור לזמן בחודש?לא מחייב בכלל שעברו,
לתולעים אין זמנים מוגדרים,
חלק אומרים שבער"ח חלק אומרים באמצע החודש
מנסיון עם הבת שלי היו לה 2 לילות שגרדה אח"כ חודש וחצי שקט ואז עוד פעם
ממש לא צפוי
אני הייתי מחכה לפעם הבאה ואז נותנת וורמקס
לפי מה שהבנתי זה לא תרופה הכי בריאה,להידבק מתולעים מאוד קל.
(מצעים, כל חדר השירותים, אחים, חברים וכו')
אם נדבקו, ככל הנראה זה יחזור.
עדיף לתת כבר עכשיו ולמנוע את הסבל המיותר ואת הלילה חסר השינה אחרי שזה יקרה (הוורמוקס לא משפיע מיד), מאשר לחכות וכמעט בטוח להצטער על כך שלא הקדימו 'תרופה למכה'.
נותנים את התרופה כדי למנוע סבל.לפי מה שהבנתי זה לא תרופה הכי בריאה,
אז לא נראה לי כדאי לתת סתם...
לא קשור לסוכר,(במיוחד אם לא מתדלקים את התולעים בסוכר...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: