דרוש מידע תוכנת מחשב של לשיפור קשב וריכוז

אבישלום

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
של ד"ר גד דואר, אשמח לשמוע אם מישהו מכיר ויש לו המלצות ומידע אמין.

שירה 34

משתמש מקצוען
יש להם אפשרות לפתוח את התוכנה ל- 12 שעות חינם כדי לראות במה מדובר.

הבן שלי ניסה פעם אחת אז לא יודעת אם עוזר..

דיני!

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אני גם אשמח לקבל מידע
נשמע מענין...

**Moko**

משתמש מקצוען
היי,
הכותרת של האשכול נשמעת אבסורדית, לצערי
כל דבר שקשור למסכים הוא בא בעוכרינו ונותן את ההיפך המוחלט מקשב וריכוז, ורק מגדיל את הפזיזות
ההמלצה שלי מרופאי מוח גדולים היא לעסוק בעיקר בספורט- בכל הצורות והסוגים- ריצה, התעמלות, שחייה, אפילו לצייר ציורים או לנגן על כלי נגינה
כמובן שאם פתחתם את האשכול כנראה ששמעתם על התוכנה דברים חיוביים, אבל המלצתי באמת לנסות את הדרכים הטבעיות שיש בהן הרבה יותר סיכוי להצלחה לטווח הרחוק
ניתן להרחיב בנושא כאן
בהצלחה רבה

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען

פרסומת שלו:

_קשב_וריכוז___קישור_בגוף_המייל.jpg

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
חבל על התקוות, האכזבות, והכסף.
הפרעת קשב וריכוז אמיתית, אי אפשר לפתור באופן נורמלי עם צמחים, תוכנות מחשב, תזונה נכונה וכיוצא בהם.
הפרעת קשב וריכוז, (במידה ואובחנה כזו באמת ולא מדובר בהחלטה של מורה בבית ספר פלוס רופא משפחה לא מוכשר), היא פיזית, לא רגשית ולא תחושתית ולא כל מיני מילים מעורפלות אחרות. היא קשורה בחיסרון של חומרים שהמוח שלנו מפריש. האופן היחיד להשפיע עליה - הוא באמצעות כימיקלים. זה בטוח, זה עובד כמעט תמיד, אבל יש לזה חסרונות וזה לא כל כך נעים.
עד כאן סיכום ממישהו שניסה בעבר הכל.
זמן שחסכתי לכם - 4 שנים.
כסף שחסכתי לכם - 13,000, לא כולל מע״מ, ריבית והצמדה.

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
אגב, אמר לי צדיק גדול (2 דברים אמר לי) לעשות משהו פיזי באיזור המוח עם הבן למשך ימים ספורים וכך הכל חולף..
איני יודע אם זה ברכה אישית שכיסה אותה במעשה זה או שכך זה מועיל באמת, לכן איני כותב מה אמר.
עדיין לא ניסינו.

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
אגב, אמר לי צדיק גדול (2 דברים אמר לי) לעשות משהו פיזי באיזור המוח עם הבן למשך ימים ספורים וכך הכל חולף..
איני יודע אם זה ברכה אישית שכיסה אותה במעשה זה או שכך זה מועיל באמת, לכן איני כותב מה אמר.
עדיין לא ניסינו.
נשמע מרתק...
בכל אופן, בסוף התהליך, אשמח לשמוע איך זה היה.
אוכל באותו מעמד גם להמליץ על כדורים שעוזרים באמת.

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לתועלת המתעניינים.
בנוגע לתוכנה שהועלתה כאן, יש לי נסיון ארוך טווח עם מספר ילדי קשב עם מאפיינים שונים וברמות שונות.
השתמשנו מס' חודשים, בהחלט היה ניכר שיפור אצל האימפולסיביים והתזזיתיים.
אמנם בימי הלימודים לא ראינו הבדל כי הם גם כך מטופלים, אבל בימי חופשה המצב שלהם היה ללא השוואה, עדיין עדיין הקשב לא נעלם אבל בהחלט היה עם מי לדבר.
אצל הרחפניים לא ראיתי שום הבדל.

חיי אושר

משתמש חדש
חבל על התקוות, האכזבות, והכסף.
הפרעת קשב וריכוז אמיתית, אי אפשר לפתור באופן נורמלי עם צמחים, תוכנות מחשב, תזונה נכונה וכיוצא בהם.
הפרעת קשב וריכוז, (במידה ואובחנה כזו באמת ולא מדובר בהחלטה של מורה בבית ספר פלוס רופא משפחה לא מוכשר), היא פיזית, לא רגשית ולא תחושתית ולא כל מיני מילים מעורפלות אחרות. היא קשורה בחיסרון של חומרים שהמוח שלנו מפריש. האופן היחיד להשפיע עליה - הוא באמצעות כימיקלים. זה בטוח, זה עובד כמעט תמיד, אבל יש לזה חסרונות וזה לא כל כך נעים.
עד כאן סיכום ממישהו שניסה בעבר הכל.
זמן שחסכתי לכם - 4 שנים.
כסף שחסכתי לכם - 13,000, לא כולל מע״מ, ריבית והצמדה.
אמנם אני יכולה להבין גם מניסיון שלי ובקלות שיש בשוק הרבה דברים שעולים הרבה כסף ולא מבטיחים הצלחה למי שמשקיע בהם כסף, ולא תמיד יש להם מספיק הוכחה שהם עובדים, וגם אני מסכימה שכימיקלים הרבה פעמים כן עוזרים, וגם אני לא יכולה להעיד שום דבר על הפתרון הזה כי אני לא ניסיתי את זה, עדיין, יש חוסר הגיון מסוים לדבריך שמעורר בי צורך להגיב:
אין הוכחה שרק הכנסת כימיקלים לתוך הגוף יכול להשפיעה על ההפרעה המורכבת הנוירולוגית הזאת.
אין אפשרות להוכיח כזה דבר.
השאלה היא יותר, עד כמה הוכח שטיפול מסוים מועיל.
תיאורטית, לפחות, הפתרון הזה למשל - אקטיבהד - לפי טענתם של החברה עצמם אין סתירה בכלל לזה שההפרעה היא פיזית. לטענת החברה הפתרון אמור לעבוד בערך ככה: גירויי אור שמופיעים על המסך אמורים לעורר איכשהו את רמת הדופמין במוח באופן שמי שמתמיד לשחק כעשר דקות ליום, למשך כחודש , ואז ימשיך, החוויה היומי יתחיל לגרום לו שממשיך למשך 24 שעות כל פעם.
צמחי מרפא רבים הם בהחלט מרפא פיזית - ללא קשר להרפעת קשב וריכוז - הם משפיעות על שינויים כימיים. הם רק לא סינתטיים. רוב תרופות גם בתוך הסוג של ממריצות סינתטיות גם הם לא משפיעים כלל על הפרעת קשב וריכוז. רק מה? חוקרים מצאו אלו שכן משפיעים הרבה פעמים לטובה. בעיקרון המטילפנידאט והאמפטמין. החומרים הפעילים האלו לא נוצרים במקור בשביל הפרעת קשב וריכוז, אך הם כן משפיעים על התופעות למזלנו בהרבה מקרים. אם כן, קשה להגיד ולהוכיח באמת שאין אפשרות לצמחים להשפיע גם כן על הפרעת קשב וריכוז.
רגשים גם כן כחלק ממערכת העצבים משפיעיים על פונקציות המוח. ולנו יש דרכים לשלוט על הרגשות שלנו. אולי לא פשוט איך לנצל אותם בשליטה, באיזה שיטות, אבל שיש דרכים להשפיע על קשב וריכוז דרך אסטרטגיות רגשיות, זה קיים לאיזה מידה. השאלה זה בדיוק איך וכמה מצליחים ללמוד איך.
כל מערכת מורכבת עשוי מחלקים שונים, ובדרך כלל יש יותר מדרך אחד לגשת לעניין. ואצל הפרעת קשב וריכוז, יש לפחות שתי סיבות לחפש ולפתח פתרונות: השוק הגובר ותאוות הבצע הכספית בצד אחד, אבל גם בצד שני, העובדה שטיפול תרופתית היא אף פעם לא טיפול מקיף ולא עוזר בכלל ל20% של הסובלים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה