נכתב ע"י דבורה שוורץ;811799:גם זהותון אינה חוקית!
אין שום חוק שמאפשר לפרסם פרטים אישיים...
נכתב ע"י רוצה טוב;811854:בנתיים עד שיהיה לך את התוכנה אני מוכן לעזור, כל פעם שאת צריכה לברר פרטי ת"ז של מישהו כדי למצא אבידה, תשלחי לי מייל ואני יעזור לך, יש לי גם את אגרון וגם את רישומון.
העובודות מדברות בעד עצמןנכתב ע"י רמה פלוס;811850:אני לא מבין מה אתם רוצים??????
אם אני יפרסם את ת.ז. של תושבי בני ברק בפלאיירים, ישימו אותי בכלא? איזה שטויות!!!
שוב ושוב אני אומר-אגרון זה תוכנה של משרד הפנים, ופרצו אותה ולכך היה כלא, זה כמו לפרוץ תוכנה של מייקרוסופט, שאומנם לא יהיה כלא, אבל יהיה בוודאי בית משפט וקנסות כספיים, ברגע שזה משרד הפנים שזה פריצה למשרד ממשלתי, זה הגיע לממדים של כלא...
וגם מה שכתבו לעיל על עיריית רמת גן וכו'-שם זה היה שימוש מסחרי,,, זה משהו אחר לגמרי לגמרי...
אין שום בעיה ב'זהותון/רישומון'.
נכתב ע"י צל;811851:יש לי שלוחה של הגמ"ח המרכזי להשבת אבדה. וכשמישהו מוצא רב קו, ת.ז. ,מסמכים שונים או רק שם על חפץ לעיתים זה יכול לעזור לאתר את המאבד.(ויש הרבה מאד)
אז איך אפשר בצורה חוקית לברר פרטים אלו? למי יש רעיון?
נכתב ע"י רמה פלוס;811850:אני לא מבין מה אתם רוצים??????
אם אני יפרסם את ת.ז. של תושבי בני ברק בפלאיירים, ישימו אותי בכלא? איזה שטויות!!!
שוב ושוב אני אומר-אגרון זה תוכנה של משרד הפנים, ופרצו אותה ולכך היה כלא, זה כמו לפרוץ תוכנה של מייקרוסופט, שאומנם לא יהיה כלא, אבל יהיה בוודאי בית משפט וקנסות כספיים, ברגע שזה משרד הפנים שזה פריצה למשרד ממשלתי, זה הגיע לממדים של כלא...
וגם מה שכתבו לעיל על עיריית רמת גן וכו'-שם זה היה שימוש מסחרי,,, זה משהו אחר לגמרי לגמרי...
אין שום בעיה ב'זהותון/רישומון'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: