עיצוב פנים תוכנית למטבח - דחוף

../

משתמש רשום
מועדים לשמחה!!
עזרה דחופה ממש!!
יש לנו כמה ימים בודדים ממש בכדי לשנות את תוכנית המטבח לפני ירידה לייצור, אשמח ממש לכל רעיון לשינוי והמלצות
(פתאום ראיתי למשל שהחלון נראה לי נתקע בכיור החלבי ואולי כדאי להגדיל את השיש על חשבון המזווה ולעשות שם שיש רחב יותר...)
תודה רבה ממש
סריקה_20241022.png
image (25).png
image (24).png
image (23).png
image (20).png
image (21).png

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה שיש מה לשפר,
אשמח לעזור אחרי החג

• תודה
Reactions: ../

גיטי קניאל

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
במבט מלמעלה בהרחבה אוכל לבדוק אחרי החג. להזיז את הכיורים שמאלה שהכיור החלבי יתיישר עם קו של הארון העליון. ממליצה את הפינה שצמודה לתנורים לסגור לארון הרמוניקה למיקסר ולא להשאיר פתוח יעזור לשמור על סדר וקו נקי
לא הייתי מוותרת על מזווה הוא קריטי באחסון במטבח
המזווה נראה בתוך שקע אני הייתי מעדיפה להתיישר עם השיש גם במחיר של חלל מאחורה
או לעשות מזווה על גלגלים עם צוקל נשלף שמאחורה ארון של פסח

• תודה
Reactions: ../

MoriyaK

עיצוב ואדריכלות פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
במבט מלמעלה-
במקום התנורים הייתי מחליפה למזווה, במקום המזווה אפשר להמשיך את בקו ישר והתנורים למטה, ברווח שנשאר מאחורה אפשר מדפי נוי (יותר נח שמחולק לאזורים-מזווה ביחד עם מקרר וכיורים, אח"כ כיריים ותנורים)
לגבי הארונות העליונים לא כ"כ מסתדר בעין, יש מראה עמוס, אולי כדאי לשקול ארונות גבוהים מהתקרה ולא בגובה הזה או לחילופין רק 2 קלאפות רחבות וצרות יותר למראה נקי ומסודר ופחות עמוס
בהצלחה!

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מועדים לשמחה!!
עזרה דחופה ממש!!
תודה רבה ממש
כמה נקודות למחשבה
1- הייתי מציע לשנות מיקום הארונות הגבוהים שיהיו דוקא בקיר שממול --ומעל השיש בפינה להמשיך את הארונות
הגבוהים על הפינה של השיש וליצור נישה מעל השיש -
2- בשביל מראה עיצובי נכון --את הנישה של המזווה / תנורים / הייתי מישר קו
3- לפי השרטוט המידה של השיש --66 --מיותר --60 מספיק המטבח לא כזה גדול
4- לא הייתי מוותר על פינת אוכל במטבח --שלא ראיתי פיתרון בתכנון המקורי --ואפשר להצמיד אותה לארון מזווה
5- מסכים שהכיור שנופל מתחת לחלק מהחלון יוצר מראה לא נקי מבחינת העיצוב לכן מציע קצת להזיז שמאלה
6- לא מצורפת תוכנית כוללת --אבל זה יהיה מצוין אם אפשר להוריד 60 ס"מ חלק מהקיר של המזווה עם הנישה
סריקה_20241022.jpg
סקיצה מצוב --- ויש עוד מה לחשוב ולשפר

../

משתמש רשום
כמה נקודות למחשבה
1- הייתי מציע לשנות מיקום הארונות הגבוהים שיהיו דוקא בקיר שממול --ומעל השיש בפינה להמשיך את הארונות
הגבוהים על הפינה של השיש וליצור נישה מעל השיש -
2- בשביל מראה עיצובי נכון --את הנישה של המזווה / תנורים / הייתי מישר קו
3- לפי השרטוט המידה של השיש --66 --מיותר --60 מספיק המטבח לא כזה גדול
4- לא הייתי מוותר על פינת אוכל במטבח --שלא ראיתי פיתרון בתכנון המקורי --ואפשר להצמיד אותה לארון מזווה
5- מסכים שהכיור שנופל מתחת לחלק מהחלון יוצר מראה לא נקי מבחינת העיצוב לכן מציע קצת להזיז שמאלה
6- לא מצורפת תוכנית כוללת --אבל זה יהיה מצוין אם אפשר להוריד 60 ס"מ חלק מהקיר של המזווה עם הנישה
צפה בקובץ המצורף 1801784סקיצה מצוב --- ויש עוד מה לחשוב ולשפר
תודה רבה!!
רק אם תוכל לכתוב על התוכנית איפה התנור ואיפה המקרר ואם את התנורים שמת למטה
ומבחינת שיש בשרי (ליד הכיריים) האם לא ירד שטח שיש?

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה!!
רק אם תוכל לכתוב על התוכנית איפה התנור ואיפה המקרר ואם את התנורים שמת למטה
ומבחינת שיש בשרי (ליד הכיריים) האם לא ירד שטח שיש?
כמו שאמרתי יש עוד על מה לחשוב
1- תנורים יכולים להיות באחד הריבועים המסומנים בחום
2- מקרר בקיר השמאלי אחרי הנישה
3- יתכן וירד קצת שטח שיש --ואפשר לחשוב עם המעצבת איך להוסיף עוד שיש בקיר הימני -בלי לפגוע בפינת אוכל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה