נכתב ע"י תגרין;2209478:אני עובדת כבר כמה שנים עם קוד בינה, בזה יש אפשרות ישירות לאשראי ולהוק, ללא העברה לתוכנה/ למקום אחר. ,
העלות לא כל כך נמוכה, השאלה היא לאיזה כמות כמובן...
אשמח לענות על פרטים נוספים, הידועים לי 0527139844
נכתב ע"י Avshalom05;2210207:תנסו אצלו - אני מתנהל עם התוכנה שלו מצויין - עכשיו הוא שידרג את זה גם לקבלות מוכרת למס -
אחרי הכל זה לא באיכות של APT אבל המחיר ממש טוב...
השאלה היא אם זה בדיוק מה שאתם צריכים....
http://lishka.m-pitronim.com/software/
בהצלחה!
נכתב ע"י יפית 100;2210418:סורי,
זהו עסק שמשתייך למוסד
ז"א יותר נכון זהו מוסד יותר מאשר עסק
יש המלצות על פלנדו?
ראיתי שם הרבה השתייכות של ארגון לאיש קשר ועוד, חיפוש לפי פרמטרים ועוד
זה דוקא דבר שמאד חשוב לנו
זה מאד תלוי מה אתם צריכים מהתוכנה שלכם.נכתב ע"י יפית 100;2210418:סורי,
זהו עסק שמשתייך למוסד
ז"א יותר נכון זהו מוסד יותר מאשר עסק
יש המלצות על פלנדו?
ראיתי שם הרבה השתייכות של ארגון לאיש קשר ועוד, חיפוש לפי פרמטרים ועוד
זה דוקא דבר שמאד חשוב לנו
נכתב ע"י יפית 100;2211494:אוקי,
אסביר בצורה מסודרת:
בעיקרון את התוכנה רצינו בשביל להכניס את כל שמות התלמידים + פרטים ובתוכנה להכניס את פרטי ואופן התשלום, כך שתוכל להתבצע גביה אוטומטית בכל חודש ע"י אשראי וע"י הו"ק.
על הדרך כבר חשבנו להרויח עוד כמה דברים:
תלמידים: חלוקה לפי קבוצות ולכל קבוצה לשייך גם אחראיים על הקבוצה (כולל התשלום כמובן)
ואפשרות פילוח לפי קטגוריות נבחרות כמו: קבוצה/תשלום/סטטוס ועוד
עובדים: פרטים אישיים, קישור לקבוצות ואפשרות הזנת משכורת - באופן הכי בסיסי, ז"א אפילו אפשרות של הכנסת תעריף לכל אחד ואפשרות הוצאת הנתונים לאקסל ששם נוכל כל חודש להזין את מספר השעות של כל אחד.
מקווה שהובנתי
יש הצעות?
נכתב ע"י יפית 100;2211494:אוקי,
אסביר בצורה מסודרת:
בעיקרון את התוכנה רצינו בשביל להכניס את כל שמות התלמידים + פרטים ובתוכנה להכניס את פרטי ואופן התשלום, כך שתוכל להתבצע גביה אוטומטית בכל חודש ע"י אשראי וע"י הו"ק.
על הדרך כבר חשבנו להרויח עוד כמה דברים:
תלמידים: חלוקה לפי קבוצות ולכל קבוצה לשייך גם אחראיים על הקבוצה (כולל התשלום כמובן)
ואפשרות פילוח לפי קטגוריות נבחרות כמו: קבוצה/תשלום/סטטוס ועוד
עובדים: פרטים אישיים, קישור לקבוצות ואפשרות הזנת משכורת - באופן הכי בסיסי, ז"א אפילו אפשרות של הכנסת תעריף לכל אחד ואפשרות הוצאת הנתונים לאקסל ששם נוכל כל חודש להזין את מספר השעות של כל אחד.
מקווה שהובנתי
יש הצעות?
נכתב ע"י Avshalom05;2212238:עיינו בקישור שהבאתי לכם לפני כן - עד כמה שאני יודע - יש את האפשרויות הנ"ל
תוכלו לומר לו שאני שלחתי אתכם - ואגב יחסית התוכנה זולה - אז אם אתם לא מעוניינים כ"כ יקר אז זה טוב אבל אם אתם רוצים משהו על רמה עם כל מיני סוגי דוחות (יש לו דוחות אבל בAPT יש יותר - יתכן שזה סתם מיותר לכם וחבל להשקיע כ"כ הרבה בעוד שאצלו זה יתן לכם מענה מתאים ויחסית זול...)
נכתב ע"י Avshalom05;2212657:בקשר למה שאמרתי לך - תנסה להכנס לכאן
https://drive.google.com/file/d/0B7YzytS_ds5cNzhyOW9PVnNtUEU/view?usp=drive_web
ותעדכן....
נכתב ע"י יפית 100;2218039:עמדתי בקשר מול חברה ולפתע גילתי שאין להם הו"ק (למרות שהם בתחילה טענו שכן...)
קל מוסד נשמע טוב אך זה רכישה ולא השכרה.
יש המלצות על תוכנה ללא קניה?
או תוכנה בקניה אך בעלות זולה יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: