תודה.. זה בעיה בסורק שלא קולט שכבות עדינות, התוצאה הסופית שונה לגמרי מהמוצג.נכתב ע"י *לאה;727426:רישום יפה מאוד,
בקובץ השני כל השישיה נראית כמעט אותו הדבר, אין שם שלבים.
נכתב ע"י *לאה;727426:רישום יפה מאוד,
בקובץ השני כל השישיה נראית כמעט אותו הדבר, אין שם שלבים.
כן, אבל הם ממש הלכו לאיבוד בסריקה וכמעט שאי אפשר להבחין בהם.נכתב ע"י naamah;727571:השלבים הם בעבודה על החולצה.
נכתב ע"י דבורה קוטוב;727832:ציור נהדר!
הייתי מסתפקת ב5-6 שלבי התקדמות.
לא מובן איך אתה בונה את הציור.
התחלתה מעין וכובע, התחלה מוזרה לדעתי
אם אתה מתחיל לצייר מעין ומצליח להביא דיוקן לדומה ומושלם- כל הכבוד. באמת, אני לא יכולה כךנכתב ע"י אוהב0ישראל;729587:גם אני חוטא בענין הזה. רוב ציורי הדיוקנאות שלי מתחילים מהעין.
בטח רוצים,מאוד מעניין!נכתב ע"י דבורה קוטוב;729605:אם אתה מתחיל לצייר מעין ומצליח להביא דיוקן לדומה ומושלם- כל הכבוד. באמת, אני לא יכולה כך
בתחילת שבוע הבא, בלי נדר, אדגים בציור דיוקן איזשהו איך לדעתי כדאי להתחיל ציור דיוקן. עם שלבי עבודה. רוצים? זה בכלל מעניין למישהו?
שבת שלום!
איזו שאלה...מכל מלמדי...נכתב ע"י דבורה קוטוב;729605:בתחילת שבוע הבא, בלי נדר, אדגים בציור דיוקן איזשהו איך לדעתי כדאי להתחיל ציור דיוקן. עם שלבי עבודה. רוצים? זה בכלל מעניין למישהו?
שבת שלום!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: