דיון תבניות אמיתיות

מה יש

משתמש מקצוען
בעקבות כל מיני הרהורים לאחרונה
על כמה לא בריאות תבניות האלומיניום
ועל כמה הן עולות לנו
חושבת על מעבר לשימוש בתבניות אמיתיות.
יש מישהי שמשתמשת- לא בתבניות התנור הענקיות מדי פעם/רינג לעוגות רושם- אלא בשוטף ממש בתבניות (נניח אינגליש קייק) אמיתיות?
מהן החברות האיכותיות? מה העלות הראשונית?
כמה קונים?
איפה מאחסנים? זה נכנס אחד בתוך השני?
חשבתי על זה בערב שבת- 4 פסים עוגה בחושה (2 סוגים) 2 פסים קוגל אטריות, 2 פסים קוגל תפו"א, 3 פסי גלידה, פשטידה לסועודה שלישית..
איפה מוצאים מקום בארונות לכל הפסים האלו? או שוקנים גם קופסאות מתאימות לאחסון של כל המזון? (ואז יש כפול לשטוף) ומה שצריך חימום- איך מחממים על הפלטה?

בקיצור, אשמח להחכים.
 

bnoya

משתמש מקצוען
אישית לרוב הדברים שאני אופה משתמשת ברינגים (מרובעים, מלבנים, עגולים, משולשים, ועוד כל מיני צורות שונות ומשונות) יש לי המו---ן וזה באמת מצריך מקום רציני לאחסון. מכיוון שזה חלק מהעבודה שלי אז מרוב ייעדתי לזה במטבח שטח גדול. אני מהנדסת את זה כך שיכנס אחד בתוך/מעל השני.
מבחינתי גם בנראות זה נותן מראה הרבה יותר יפה כשמגישים עוגת פס מלבנית ויפה מעוגה בתבנית איגליש קייק אבל זה דורש גם מבחינת עלויות וגם מבחינת תחזוקה שוטפת.
את העוגות אני מעבירה לבסיסים ומכניסה לקופסאות. בהתאם לעוגות שעשיתי, או שפורסת ומקפיאה. (אגב, זה גם פחות בלאי כי לא צריך להוריד כמעט קצוות כמו שקורה בתבניות ח"פ). העלויות בהתאם... אני פשוט קונה גם ככה כמויות גדולות אבל לדעתי זה תקציב לא קטן...
 

Rachefet

משתמש פעיל
לא ראיתי שהתייחסת לזה בשאלה שלך, אבל לגבי דברים שהם יותר "אוכל" ופחות "מאפים" (לדוגמה: עוף, ירקות, תפו"א בתנור) אני אוהבת להשתמש בתבניות פיירקס.
הרבה יותר קל לניקוי ממתכת, נחמד להגיש בזה ואפשר לאכסן בתוכן (להרבה סוגים יש מכסה ייעודי מסיליקון שנסגר הרמטית).
חסרונות - כבד, שביר ודורש מקום אכסון.
 

שקדי

משתמש מקצוען
אישית לרוב הדברים שאני אופה משתמשת ברינגים (מרובעים, מלבנים, עגולים, משולשים, ועוד כל מיני צורות שונות ומשונות) יש לי המו---ן וזה באמת מצריך מקום רציני לאחסון. מכיוון שזה חלק מהעבודה שלי אז מרוב ייעדתי לזה במטבח שטח גדול. אני מהנדסת את זה כך שיכנס אחד בתוך/מעל השני.
מבחינתי גם בנראות זה נותן מראה הרבה יותר יפה כשמגישים עוגת פס מלבנית ויפה מעוגה בתבנית איגליש קייק אבל זה דורש גם מבחינת עלויות וגם מבחינת תחזוקה שוטפת.
את העוגות אני מעבירה לבסיסים ומכניסה לקופסאות. בהתאם לעוגות שעשיתי, או שפורסת ומקפיאה. (אגב, זה גם פחות בלאי כי לא צריך להוריד כמעט קצוות כמו שקורה בתבניות ח"פ). העלויות בהתאם... אני פשוט קונה גם ככה כמויות גדולות אבל לדעתי זה תקציב לא קטן...
איך אופים עוגה בחושה ברינג? הבלילה לא נוזלת החוצה?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני אופה בתבניות שונות גם פיירקס וגם מתכת רגילה.
אחותי משתמשת בסיליקון.
 

משתמש אנונימי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מה זאת אומרת? אצלינו אין כזה דבר להשתמש בתבנית אלומיניום בלי נייר אפייה. חוק בל יעבור:)
גם לא רק באפייה, בכל שימוש.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה מה שאני עושה.
רק לחשוב על כמויות התבניות שבמקום לקפל ולשים בפח, צריך לשטוף ולקרצף.. :rolleyes:
גם בתבניות אמיתיות שמים נייר אפיה, לא רואה כמויות של תבניות שצריך לקרצף.
מידי פעם צריך לשטוף בקליל.
 

מה יש

משתמש מקצוען
את מאחסנת את העוגות/פשטידות בתוך התבנית או שיש לך קופסאות ייעודיות?
 

chayasl

משתמש סופר מקצוען
אני ביום יום ולשבתות משתמשת כמעט רק בתבניות רגילות. יש לי כל מיני גדלים וסוגים.
בתבניות מתכת אני שמה נייר אפיה, כדי לחסוך את הלכלוך הקשה. בחרס או זכוכית משתמשת ככה, וזה מתנקה בקלי קלות
באמת כשאני צריכה כמויות, אני כן משמשת בחד פעמי, ואז כמובן שמה נייר אפיה
למדתי להכין דברים בכלים שונים, לאו דווקא תבניות (גלידה צריכה תבנית?)
 

מה יש

משתמש מקצוען
@chayasl יכולה להצליץ לי על מותג תבניות איכותי?
(תבניות מתכת, זכוכית יש לי בכל מיני גדלים)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה