בעקבות כל מיני הרהורים לאחרונה
על כמה לא בריאות תבניות האלומיניום
ועל כמה הן עולות לנו
חושבת על מעבר לשימוש בתבניות אמיתיות.
יש מישהי שמשתמשת- לא בתבניות התנור הענקיות מדי פעם/רינג לעוגות רושם- אלא בשוטף ממש בתבניות (נניח אינגליש קייק) אמיתיות?
מהן החברות האיכותיות? מה העלות הראשונית?
כמה קונים?
איפה מאחסנים? זה נכנס אחד בתוך השני?
חשבתי על זה בערב שבת- 4 פסים עוגה בחושה (2 סוגים) 2 פסים קוגל אטריות, 2 פסים קוגל תפו"א, 3 פסי גלידה, פשטידה לסועודה שלישית..
איפה מוצאים מקום בארונות לכל הפסים האלו? או שוקנים גם קופסאות מתאימות לאחסון של כל המזון? (ואז יש כפול לשטוף) ומה שצריך חימום- איך מחממים על הפלטה?
בקיצור, אשמח להחכים.
על כמה לא בריאות תבניות האלומיניום
ועל כמה הן עולות לנו
חושבת על מעבר לשימוש בתבניות אמיתיות.
יש מישהי שמשתמשת- לא בתבניות התנור הענקיות מדי פעם/רינג לעוגות רושם- אלא בשוטף ממש בתבניות (נניח אינגליש קייק) אמיתיות?
מהן החברות האיכותיות? מה העלות הראשונית?
כמה קונים?
איפה מאחסנים? זה נכנס אחד בתוך השני?
חשבתי על זה בערב שבת- 4 פסים עוגה בחושה (2 סוגים) 2 פסים קוגל אטריות, 2 פסים קוגל תפו"א, 3 פסי גלידה, פשטידה לסועודה שלישית..
איפה מוצאים מקום בארונות לכל הפסים האלו? או שוקנים גם קופסאות מתאימות לאחסון של כל המזון? (ואז יש כפול לשטוף) ומה שצריך חימום- איך מחממים על הפלטה?
בקיצור, אשמח להחכים.