דרוש מידע תביעה על ספאם - הבו פרטים

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מחפש מידע אמין ממקורות רציניים או מבעלי נסיון על תביעת ספאם -
הכל: כמה ניתן לתבוע, כמה מקבלים בד"כ, עו"ד מתמצא בתחום, כמה זמן אורך, האם משנה כמה פעמים קיבלתי את הספאם וכו' וכו'.

אנא שימרו על ענייניות.

A052

משתמש סופר מקצוען
א. לא צריך עו"ד. ואסור לבוא לביהמ"ש עם עו"ד כי זה הליך תביעה קטנה.
ב. זה עד 2000 ש"ח לכל הודעה או שיחה ללא הסכמה מראש.
ג. תסתכלו בלשון החוק, ותנסחו כתב תביעה יפה, עם הוכחות לטענותיכם.
ניתן לתבוע און ליין דרך אתר נט המשפט.

כמובן לשאול רב לפני.

מצווה ועושה

משתמש צעיר
קופצת על האשכול

קו מאבק כלשהו. מארגן הפגנות למינהן...
מתקשר אלי לילה אחר לילה בשעות לא שעות לפעמים הרבה אחרי חצות.
אין שום דרך לעשות הסרה. מלבד השארת הודעה למנהלהקו.
השארתי הודעה נזעמת שאני דורשת ניתוק מיידי מלבד החוצפה של להתקשר בשעות כאלו. ולאו- אני תובעת תביעה.

בחוצפתם. הם התקשרו עכשיו שוב.
נמאס לי מהם!

מה התהליך?
א- בבדיקתי ראיתי שרק בהודעת SMS או מייל ניתן לתבוע, האם זה נכון?
ב- כידוע לי, סכום העמלה היא כ1% או 50 ש''ח הגבוה מביניהם במקרה של פתיחת תיק. איך יתכן שכל פעם מגיעה לשלב סופי של ההגשה הסכום נע בין 300 ומעלה?
ג- הם דורשים פרטים רבים אודות הנתבע. אין לי מושג מי הם מלבד שמם ומס' ממנו הם התקשרו. לא עיר, לא מיקוד ולא שום פרט נוסף.
איך בכ''ז ניתן להגיש?

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
קופצת על האשכול

קו מאבק כלשהו. מארגן הפגנות למינהן...
מתקשר אלי לילה אחר לילה בשעות לא שעות לפעמים הרבה אחרי חצות.
אין שום דרך לעשות הסרה. מלבד השארת הודעה למנהלהקו.
השארתי הודעה נזעמת שאני דורשת ניתוק מיידי מלבד החוצפה של להתקשר בשעות כאלו. ולאו- אני תובעת תביעה.

בחוצפתם. הם התקשרו עכשיו שוב.
נמאס לי מהם!

מה התהליך?
א- בבדיקתי ראיתי שרק בהודעת SMS או מייל ניתן לתבוע, האם זה נכון?
ב- כידוע לי, סכום העמלה היא כ1% או 50 ש''ח הגבוה מביניהם במקרה של פתיחת תיק. איך יתכן שכל פעם מגיעה לשלב סופי של ההגשה הסכום נע בין 300 ומעלה?
ג- הם דורשים פרטים רבים אודות הנתבע. אין לי מושג מי הם מלבד שמם ומס' ממנו הם התקשרו. לא עיר, לא מיקוד ולא שום פרט נוסף.
איך בכ''ז ניתן להגיש?
איזה קו, אוכל לעזור לך...

NetWorking

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L

nit

משתמש פעיל
תחשבו טוב אם התביעה כי באו מים עד נפש והם לא מפסיקים להטריד או כי זו הזדמנות להרוויח ואיזה נחמד שזה החוק ויש הזדמנות לקבל כסף. יש חברות ועסקים בודאי אנשים מהעולם שלנו שרקאחרי הקורונה הכירו את עולם האינטרנט. שנכנסים לעולם הדיגיטל בלי היכרות רבה ואין להם את הכסף לקחת משרד גדול שיעזור להם ועובדים קשה מאחורי הקלעים להביא לקוחות. המערכות האלה קשות ומתישות וצריך ללמוד הכל מהתחלה בהמון תחומים. אם שלחתם מייל להסרה ועדיין נשלח שוב. ואם זה עסק נורמטיבי ולא משהו קיקיוני. אז חסד גדול תעשו אם תטרחו ותרימו טלפון ותדברו עם הבעלים. אין לו ענין להזיק ולהינזק, לפעמים הוא לא מודע שזה עדיין שולח או לא יודע איך להסיר.
יש אנשים שקברו בעלי עסקים טובים עם זה.
תהיו נחמדים תחשבו שזה האח שלכם.

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תחשבו טוב אם התביעה כי באו מים עד נפש והם לא מפסיקים להטריד או כי זו הזדמנות להרוויח ואיזה נחמד שזה החוק ויש הזדמנות לקבל כסף. יש חברות ועסקים בודאי אנשים מהעולם שלנו שרקאחרי הקורונה הכירו את עולם האינטרנט. שנכנסים לעולם הדיגיטל בלי היכרות רבה ואין להם את הכסף לקחת משרד גדול שיעזור להם ועובדים קשה מאחורי הקלעים להביא לקוחות. המערכות האלה קשות ומתישות וצריך ללמוד הכל מהתחלה בהמון תחומים. אם שלחתם מייל להסרה ועדיין נשלח שוב. ואם זה עסק נורמטיבי ולא משהו קיקיוני. אז חסד גדול תעשו אם תטרחו ותרימו טלפון ותדברו עם הבעלים. אין לו ענין להזיק ולהינזק, לפעמים הוא לא מודע שזה עדיין שולח או לא יודע איך להסיר.
מדובר בגוף ותיק וגדול מאד, שככל הנראה רואה בפיצויים הללו 'הוצאות' על רשימת תפוצה.

מצווה ועושה

משתמש צעיר
מסכימה ולא מסכימה.
בעל עסק חייב להיות מודע לכלל החוקים הקשורים לעסק שלו.
כמו שלא יוכל להגיד למס הכנסה, אני עובד קשה לא ידעתי שחייבים לשלם...
זה לא מתקבל.

החוק נותן להם פתח מילוט, אם ביקשתי הסרה הם מחוייבים להסיר אותי באופן מיידי מבלי שאצטרך לתת דו''ח למה בחרתי להסיר עצמי. גם אם אני מסיבה כלשהי בחרתי בהתחלה להתחבר.
טענה של 'התחבר' מחדש בטעות- אותי זה לא אמור לעניין.
יש ימים שאני מקבלת מעל 15 הודעות ספאם (!!!) במקרה הטוב.
כולם לא רלוונטיות עבורי. לא פתחתי תיבת מייל ע''מ לקבל פרסומים. אותם אקבל במידת הרצון/הצורך במקומונים החינמיים. מייל היא לא פלטפורמה פרסומית בחינם. לפעמים היא עולה כסף.
מדובר בהטרדה לכל דבר.

אגב, את רשימות התפוצה הם בונים ממיילים פשוטים המועברים הלאה עם כל היסטוריית הגלגולים שלה.
בפעולה פשוטה של תשומת לב דקה לפני העברה הלאה, פשוט למחוק את כל המלל המיותר.
לא מסובך. וחסד לא יותר קטן...

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מישהו אמר לי שהיו תקדימים משפטיים שאם המקבל ביקש רק פעם אחת להסיר, ניתן לטעון שבטעות אנוש ההסרה לא הצליחה.
או קיי, ביקשתי שוב.

אך למרבה הצער, ההסרה הצליחה מעל ומעבר למשוער.

לא פעם ראשונה שאני נפרד מחלום, פעם עוד תכננתי לאכול בשמיטה אבטיח טוב.

מצווה ועושה

משתמש צעיר
מישהו אמר לי שהיו תקדימים משפטיים שאם המקבל ביקש רק פעם אחת להסיר, ניתן לטעון שבטעות אנוש ההסרה לא הצליחה.
או קיי, ביקשתי שוב.

אך למרבה הצער, ההסרה הצליחה מעל ומעבר למשוער.

לא פעם ראשונה שאני נפרד מחלום, פעם עוד תכננתי לאכול בשמיטה אבטיח טוב.

קורה.

אבל מעניין שאחרי תקופה- שוב הם מככבים לי בהודעות.
זה כבר מרגייייייייזזז
מוצאת עצמי מוחקת הודעות ספאם בכמויות לא רגילות.
מסננת בין לבין הודעות חשובות. רלוונטיות. נבלעות.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה