הארון כמעט לכל אורך הקיר השמאליתלוי מאד מה גודל הסלון ואיפה נמצא הארון- ועד איזה גובה הוא מגיע-
אם יש לך תכנית של הסלון יעזור מאד
וגם- מה גודל הפרופילים שתרצי לשיםתלוי מאד מה גודל הסלון ואיפה נמצא הארון- ועד איזה גובה הוא מגיע-
אם יש לך תכנית של הסלון יעזור מאד
זה פרופיל של 2-4 ס"מ ששמים אותו בצורת מסגרת בתוך הסלון. כחצי מטר מכל צד.וגם- מה גודל הפרופילים שתרצי לשים
אם תעשי 80 מכל קירמה המרחק מהקיר שצריך לעשות? מישהי אמרה לי שעשתה 50 ס"מ והמוכר אמר לי שצריך 80 ס"מ. מה המרחק הנכון. ואם יש לי ארון קיר לאורך כמעט כל הקיר אני מחשבת מאחרי הארון?
ממש תודהאם תעשי 80 מכל קיר
ורוחב הסלון 330
יצא לך מלבן צר במרכז
ברוחב 170
לא הייתי עושה יותר מ50
אני אישית יותר אוהבת צורת L ולא ריבוע שלם
מקסימום 2 יחידות של L לא מחוברות כמובן
ועם זה כבר אפשר לשחק שיחידה אחת קרובה יותר לקירות מיחידה שניה -זו שבצד של ארון הספרים.
.אני עשיתי בבית רק פסי לד שקועים בלי נברשת באמצע
לטעמי זה יותר נקי ומיוחד
עשיתי פסים קצת יותר עבים
ויש תאורה בשפע
אם את רוצה תכתבי את המייל שלך ואני אשלח לך בפרטי תמונה
משהו כזהממש תודה
מה הכוונה 2 יחידות של L? כמו מלבן לא סגור?
את יודעת כמה עוצמה אני צריכה בשביל להאיר כזה סלון?משהו כזה
לא חייבים שיראה כמו מלבן שבקו ניתן לחבר
אלא כאילו שני חצאי המלבן זזו מעט
יצא לי בערך 2500 ש"ח רק ללדים בלי העבודה200 שח לא יקר
אני קניתי ב300 ואמרו לי שזה זול
מאד יעזור לי אם תשלחי לי תמונה. זה ממש הכיוון שלי. תודה.אני עשיתי בבית רק פסי לד שקועים בלי נברשת באמצע
לטעמי זה יותר נקי ומיוחד
עשיתי פסים קצת יותר עבים
ויש תאורה בשפע
אנחנו גם עשינו תאורה של פסי לד בלבד. וגילינו שחשבון החשמל שלנו התייקר משמעותית.אני עשיתי בבית רק פסי לד שקועים בלי נברשת באמצע
לטעמי זה יותר נקי ומיוחד
עשיתי פסים קצת יותר עבים
ויש תאורה בשפע
לגמרי נכון,אנחנו גם עשינו תאורה של פסי לד בלבד. וגילינו שחשבון החשמל שלנו התייקר משמעותית.
זה יפה, זה מאיר, אבל יקר!!!!
מעניין לשמוע איך אצלך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: