כן דרך האזור האישי תאום מס.איך הגשת באון ליין?
ממתי ההנחיה?זו ההנחייה כרגע
במסגרת הדוח להחזר מס - כשיש החזרים גבוהים - לעיתים מבקשים דפי בנק, לראות שהסכומים לא חזרו לבנק.מישהו קיבל תשובה:
"לצערינו בשלב זה לא ניתן לבצע את תיאום המס עבורך…"
וצריך לגשת לפקיד שומה.
איך מתנהל התהליך אצל הפקיד שומה? זה רק טכני - הגשת המסמכים? או שיש גם חקירות?
האם יש סיכוי שיבקשו מסמכים נוספים חוץ מהקבלות, אישורי העברה ותלושי משכורת?
אני לא רוצה להגיע סתם פעמיים…
במהלך השנה - דרך תאום מס רגיל באזור האישיגם אני מנסה להגיש עכשיו באינטרנט. לא מוצאת את המקום. אודה לעזרתכם האדיבה.
איפה באתר של רשות המיסים באזור האישי נמצא הדוח להחזר מס על תרומות?
הדבר היחיד שאני מוצאת זה 135 על שנים קודמות. דחוףףף תודה!
מתי הגשת?המעסיק דורש את האישור עד לימים הראשונים של חודש דצמבר, אחרת הוא לא יכניס את האישור למשכורת של דצמבר. (חברה ענקית. סוגרים משכורות ב15 של אותו חודש) לאור ניסיונכם בימים האחרונים- יש לי סיכוי לקבל את האישור בימים הקרובים, או עדיף לגשת לפקיד? יש לי תור ב4/12.
אבל בחודש מרץ הבא כבר לא ניתן דרך תאום מס, (116) אלא רק דרך 135, שזה כבר סיפור. לא?צריך להגיש בתחילת אוקטובר,
שנה שעברה באמת פיספסתי
לכן השנה הקדמתי, וקיבלתי מענה עוד באותו יום... (תחילת אוקטובר)
זה מכסה לי גם על חלק מהמס של נובמבר דצמבר.. אבל נשרוד את זה בזיכוי הוא גם עתידי, לא רק על מה שנוכה
(בחודש מרץ נקבך את כל השאר...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: