אני לא מבינה בשום אופן את שיטת הלימוד הזו. כל שנה מחדש אני מתפלצת מהשיטות המוזרות לפתירת תרגילים.
המורות לא מסבירות לילדות??
אני בחרדות מלימודי החשבון של הבת שלי.
יש לך המלצה על חוברת?
אין לי אחוזים בכלל מהחוברת הזו, לא מכירה את המחברת, פשוט נהנתי ממנה.
לא את ולא השיטה...רעיון מעולה ויעיל! תודה!
ואם כבר הזכרת את ספרי מסלולים, מותר לשאול מה הגליק שמצאו בהם?
אני לא מבינה בשום אופן את שיטת הלימוד הזו. כל שנה מחדש אני מתפלצת מהשיטות המוזרות לפתירת תרגילים. גם בחיבור וחיסור, גם בחילוק. שלא לדבר על לוח הכפל, שלא מזכירים אותו בכלל.
כשהבת שלי נתקעת במשהו בשיעורי הבית, הדרך שלי לעזור לה היא פשוט ללמד אותה את השיטה הישנה והמוכרת לי מימי היסודי.
מי המטומטמת פה, השיטה החדשה או אני?
הייתי שמחה לעשות זאת, אלא שהבת שלי עצמה לא יודעת לחזור על ההסבר. והיא ילדה מוכשרת.ואל תסבירי לבת שלך בשיטה שלך
זה רק יבלבל אותה,
תשאלי אותה מה המורה הסבירה בכתה איך לפתור את זה.
בהצלחה
אני מדברת על שלוש שנים בשיטה הזו בכיתות א-ג, ובכל שנה מורה אחרת.
הייתי שמחה לעשות זאת, אלא שהבת שלי עצמה לא יודעת לחזור על ההסבר. והיא ילדה מוכשרת.
ואני מדברת על שלוש שנים בשיטה הזו בכיתות א-ג, ובכל שנה מורה אחרת.
באחת מאסיפות ההורים שאלתי את המורה לפשר ההצמדות לספרים האלה. היא הודתה בפני שהיא בעבר לימדה חשבון, אבל מאז שנכנס 'מסלולים' למערכת, היא הפסיקה ללמד חשבון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: