האם למישהו מידע כמה הצלחה יש כשעושים ניתוח להשתלת שתל קוכליארי רק באוזן אחת כשהאוזן השניה שומעת באופן טבעי
אשמח לקבל מידע בעניין
אשמח לקבל מידע בעניין
הם מתעסקים בשיקום שמיעה לאחר שיש שתל, תהליך התאמה וההשתלה כמובן נעשית בבית חולים, במרכז: שניידר ושיבא מומלציםפניתם לארגונים המתמחים בנושא שמיעה - שמעיה, שמע קולנו?
נכון. עדיין הליווי שלהם חשוב. מנסיון אישי.הם מתעסקים בשיקום שמיעה לאחר שיש שתל, תהליך התאמה וההשתלה כמובן נעשית בבית חולים, במרכז: שניידר ושיבא מומלצים
ולגבי בית חולים המתמחה בנושא שמיעה - רק שיבא.
לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית .QUOTE="רוחי בלבוחי, post: 7839680, member: 53843"]
אני יכולה לעזור לך במידע בנושא אם את רוצה פני באישי,
תעלי מייל ואצור איתך קשר
נראה לי שהיום גם שתל חד צידי הוא בסל הבריאות , קופ"ח כבר אישרה את הניתוחאת ההתאמה של הילד יש לבדוק כמובן במרכזים המשתילים.
שתי נקודות שעליכם לשים לב :
1. כתבתם שעברו כמה שנים מהנפילה, משמעותי כמה ומה קרה עם האוזן בינתיים, כי עצב שמיעה שלא קיבל גרייה כמה שנים יגיב אחרת (כלומר התוצאה טובה הרבה פחות)
2. שתל חד צידי כשהאוזן השנייה תקינה אינו בסל הבריאות, כלומר: עלות הניתוח עליכם, ומה שיקר יותר זה הליך השיקום שבד"כ ממומן ע"י המדינה (אימוני שמיעה, הנגשת כיתה, טיפולי קל"ת וכו')
רק לילדיםנראה לי שהיום גם שתל חד צידי הוא בסל הבריאות , קופ"ח כבר אישרה את הניתוח
לא רק,רק לילדים
לא רק,
אני מכירה מבוגר שעשה במימון קופ"ח
הקפצה.האם יש משהו שמכיר מקרוב אדם שעבר ניתוח כזה ושמיעתו השתפרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: