שתי שאלות דחופות...

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שתי שאלות דחופות...
בדירת דופלקס, למשהו יש מושג כמה בערך אמור להיות השטח של הפתח למדרגות המחברות בין שתי הקומות? (מדרגות לא בטון אלא גרם מרחף)
ועוד שאלה, אני מרצפת בדירה חדשה בחללים הציבוריים ריצוף מסוים ורוצה אחרי הכניסה לדירה לרצף גרניט דמוי פרקט בחדרים, הקבלן מוכן לרצף לי בחדרים ריצוף סטנדרטי עם הנמכה של 2 ס"מ כדי שאח"כ אבצע הדבקה בחדרים. האם יש אפשרות שהרצף שאביא אחרי הכניסה יגיע לגובה 0 בהתאם לריצוף בכל הבית ושלא יהיה לי סף? או שזה סיכון ויש מצב שהגובה לא יהיה שווה?

אני ממש אשמח לתשובות ומידע כי חייבת לתת היום תשובות לקבלן
תודה גדולה מראש!

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פתח למדרגות- כוונתך לפתח בתקרה? אם כן- את צריכה לדעת באיזו צורה הן יהיו, הפתח צריך להיות על כל שטח המדרגות כשמתוכן ניתן לכסות בד"כ 3 מדרגות (כמובן שתלוי בגובה הדירה).
ריצוף- לא הייתי לוקחת סיכון שיהיה נמוך/ גבוה, מספיק שההפרש הוא של 2 מ"מ וזו כבר מדרגה מעצבנת.
מה שכן- אפשר לבחור כבר עכשיו את הריצוף לחדרים ולהביא דוגמא לדירה ולפיה לקבוע את הגובה המדוייק של הריצוף המונמך

סיפי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
רק עכשיו רואה שענית לי, תודה רבה. על הריצוף אכן לא לקחתי סיכון והקבלן מסכים לרצף לי גם את החדרים...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה