שתיקה

• פותח הנושא daf
  • פורסם בתאריך

daf

משתמש חדש
מה דעתכם על כל האסונות שקרו לאחרונה בציבור החרדי ובכלל, כולם מדברים שצריך להתעורר ולעשות וכולי אבל בינתיים האדישות בשיא...
יש עצה?

אייטש די

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כבוד לגדולי תורה ורבנים מכל העדות.
מרוב שאנחנו רואים את הרבנים בשידור חי, יודעים מה נעשה אצלהם כמעט בכל רגע נראה לפעמים ששכחנו מי הם. ויש לנו אפשרות לדון על מעשיהם אם עשו נכון או לא נכון ורח"ל...

גרפיקה100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צריך להתחזק בהלכות לשון הרע בצניעות
ולא חסר......

רמז

משתמש מקצוען
שמירת הלשון אהבת חינם אהבת חינם אהבת חינם..........

א.ד.

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עין טובה, פרגון,

amir

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד
שבוע טוב ומבורך.
אני חושב שאסור להישאר אדיש (אדישות מסוג כזה למה היא טובה), תלוי מה הבן אדם מחליט, זה כמו לראות ילד קטן באמצע כביש סואן, כשאת\ה רואה מקרה כזה היכן הלב של נמצא, ...
וכבר אמרו לנו "ובחרת בחיים" (אני לוקח את זה בתור עידוד, מנקודה חיובית, ולא שלילית)

עצה נפלאה מרבי נחמן מברסלב, לעשות שיחת חברים, לדבר על זה ולחזק אחד את השני בדברי תורה ויראת שמיים (וגם פוטושופ וכ"ו) וקצת מילי דבדיחותא שלא ניכנס לעולם העצבות בגלל מצבנו.

ועוד דבר תפילה תפילה תפילה, על כל דבר, פשוט שפוך שיחה לפני השם, אני מאמין שהקדוש ברוך הוא פשוט רוצה אותנו... אך איזה אבא יש לנו :)

ולסיום, אחד הדברים שקורה פה בפורום, זה כשיש חס ושלום צרה, פשוט נפתח אשכול תפילה עבור הצרה וכ"ו.
וזה פותח את הלב לראות שאנשים מאחורי מסך מחשב ועבודה וילדים וכ"ו, נפתח להם הלב ותורמים את עצמם לומר עוד כמה פרקי תהלים... זה עם ישראל ביופיו שיצא עוד קצת מאדישות, יישר כוח!
אותי זה מחזק, אפילו הצטרפתי כמה פעמים לאמירת תהלים, זה היה שווה!!!

תודה רבה על השאלה, יצאתי מחוזק.
שבוע טוב ומבורך, ושנזכה לעלות לבית מקדשנו במהרה בימינו אמן!

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חושבת שבמיוחד שאסונות אלו קורים בתקופה זו בה נחרב בית המקדש בעוון שנאת חינם עלינו להתחזק באהבת חינם ולא רק בין חרדי לחרדי אלא בין יהודי ליהודי!

אמר להם הקב"ה לישראל:
בני, מה אני מבקש מכם?
אלא שתהיו אוהבים זה את זה ותהיו מכבדים זה את זה.

ושנזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו אמן!

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חושבת שבמיוחד שאסונות אלו קורים בתקופה זו בה נחרב בית המקדש בעוון שנאת חינם עלינו להתחזק באהבת חינם ולא רק בין חרדי לחרדי אלא בין יהודי ליהודי!

כך אמר להם הקדוש ברוך הוא לישראל:
"בניי אהובי, כלום חסרתי דבר שאבקש מכם? ומה אני מבקש מכם?
אלא שתהיו אוהבים זה את זה, ותהיו מכבדים זה את זה, ותהיו יראים זה מזה ולא ימצא בכם עבירה וגזל ודבר מכוער שלא תביאו פסול לעולם".

ושנזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו אמן!

chayasl

משתמש סופר מקצוען
שלום לכם :)
משה גרילק כתב השבוע בעיתון משפחה, טור נפלא בנושא.
בתמציתיות, הוא כתב על כך, שכשחיפשו את הילד לייבי קלצקי ז"ל, כולם כולם כולם, ללא הבדל גזע ומגזר, נרתמו לחפש אותו. אנשים שיום קודם לא העיפו מבט זה לזה, יצאו יחד לחיפושים.
ואותו דבר בלווייתו של ר' אלעזר אבוחצירא זצ"ל. כולם כולם, ללא הבדל גזע ומגזר, בכו וליווי אותו, באותו כאב.
וזו היתה קריאתו. שנפסיק לעשות הבדלים ולחפש מה שונה ומה שווה ביני לבינך.
כשכולם יחד כשטוב, לא יצטרכו לאחד אותנו בדרכים אחרות.

וכמו שאמרו, שתהיו אוהבים זה את זה, ותהיו מכבדים זה את זה.
בהצלחה ובאהבה :)

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
להרבות תורה כמה שיותר. לצערנו כל האסונות מתרחשים ב"סוף הזמן" כשיש רפיון או ב"בין הזמנים"
כל אחד יעשה את המאמצים מבחינתו ללמוד עוד או לאפשר למישהו קרוב ללמוד כי זה מה שמחזיק את העולם.
וזה חוץ מאהבת חינם שודאי שהכי צריך חיזוק בדורנו.

22

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לדעתי בנושאים האלה הרבה פעמים כואב שאחרים לא מתעוררים, חושבים שצריך לזעזע את העולם, אבל כמו הסיפור הידוע שהילד תיקן את הפאזל של העולם לפי האדם שהיה בצד השני של הפאזל, צריך לדעת שכשנתקן את עצמינו, שכל יחיד בפני עצמו יתקן את עצמו בלי קשר לאחרים העולם יהיה מתוקן, כמובן ברור שצריך לעורר וחייבים, אבל כמו שאומרים "אין הדבר תלוי אלא בי", אף אחד לא יהיה אחראי לרוחניות שלי, אם לא אני.
לדעתי נבחר נושא כמו תפילה, אמונה, לשוה"ר וכל אחד יכתוב באותו נושא נקודה נחמדה שאפשר להתחזק בו.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
ועכשיו הרעידת אדמה שהיתה הבוקר...

יש לי תחושה של משיח בתשעה באב...

הלוואי -אבא!

נצנץ

משתמש צעיר
צילום מקצועי
הלוואי......................................
רוצים גאולה.
כללית ופרטית.
אבא, תרחם!

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
שמעתי שהרב ליפקוביץ זצ"ל התגלה לאשתו בחלום ואמר לה שהשנה זהו צום ט' באב האחרון. הלואי! מי יתן ונזכה...

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בלי לזלזל, בכל הסיפורים האלו קצת קשה להאמין... כי לא תמיד זה בא ממקור אמין...
צריך פשוט להאמין שכל יום המשיח יבוא "אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח.. ואעפ"י שיתמהמה.... אחכה לו בכל יום שיבוא"...
וכתוב גם, "היום אם בקולו תשמעון..."
כל יום אנחנו מחכים לו, והלוואי שנזכה בעז"ה עוד היום לבואו!

Big

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י studio dv.d;618070:
בלי לזלזל, בכל הסיפורים האלו קצת קשה להאמין... כי לא תמיד זה בא ממקור אמין...
צריך פשוט להאמין שכל יום המשיח יבוא "אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח.. ואעפ"י שיתמהמה.... אחכה לו בכל יום שיבוא"...
וכתוב גם, "היום אם בקולו תשמעון..."
כל יום אנחנו מחכים לו, והלוואי שנזכה בעז"ה עוד היום לבואו!

גמני לא מהמאמינים לסיפורים ושמועות, אבל זהו, שקל להאמין. ובפרט שכבר כ"כ מחכים! :)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה