צודקת!נכתב ע"י naamah;807600:חבל מאוד [והסמיכות לפרסומת של ארומה ממחישה את זה בצורה הכי טובה] שעיצוב המודעות נראה כמו משהו שנעשה בניינטיז. החמצה גדולה לדעתי.
נכתב ע"י אלי אלימלך;807631:לקנאות. לקנאות. לקנאות.
מה פתאום 'לשמור את השבת זו ממש מצוה' פוגע בקמפיין? כולם יודעים שהמטרה היא דתית בסופו של דבר והדבר שהכי אנשים שונאים זה שמתחבאים.
תודה לפותח/ת האשכול
נכתב ע"י יעקבי;807967:לדעתי משפט הסיום - הוא משפט המחץ ומוצלח מאד. הם משתמשים במונח 'מצוה' לא כמשמעה אצלנו, אלא כמושג עכשוי במשמעו היומומי. כדאי לקרוא עוד פעם את המשפט הזה, ולגלות את היופי שבו.
וגם נראה לי שהגרפיקה עונה בהחלט על הצורך של הכיתוב.
נכתב ע"י naamah;808510:אצל האדם החילוני, למשפט "זו ממש מצווה", יש משמעות דתית בלבד.
כך שאם זה היה הרעיון, הוא לא עובד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: