לכל השוקולייטריות שנמצאות כן בפורום
הכנתי פרלינים פעם ראשונה
יצא ממש טעים ויפה,
ואת המילוי לקחתי אפילו פה מפרוג, השתמשתי במתכון קרמל מלוח של @ה. בקר
אבל ויש 2 לי שאלות
השאלה הראשונה - השוקולדים יצאו מזיעים מה שלפי מה ששמעתי לא אמור לקרות אחרי שהשוקולד עובר תהליך של טמפרור
אז למה השוקולדים הזיעו אפילו שטמפררתי?
והשאלה השניה - אחרי שטמפררתי את השוקולד פעם אחת והוא התקשה לי האם צריך להעביר אותו את התהליך של הטמפרור מהתחלה?
או שרק מספיק לחמם לטמפרטורה הסופית הרצויה?
אז אשמח לכל תשובה בענין...
הכנתי פרלינים פעם ראשונה
יצא ממש טעים ויפה,
ואת המילוי לקחתי אפילו פה מפרוג, השתמשתי במתכון קרמל מלוח של @ה. בקר
אבל ויש 2 לי שאלות
השאלה הראשונה - השוקולדים יצאו מזיעים מה שלפי מה ששמעתי לא אמור לקרות אחרי שהשוקולד עובר תהליך של טמפרור
אז למה השוקולדים הזיעו אפילו שטמפררתי?
והשאלה השניה - אחרי שטמפררתי את השוקולד פעם אחת והוא התקשה לי האם צריך להעביר אותו את התהליך של הטמפרור מהתחלה?
או שרק מספיק לחמם לטמפרטורה הסופית הרצויה?
אז אשמח לכל תשובה בענין...