שרת גיבוי מקומי לצלמים כתחליף לגוגל תמונות

White Tiger

משתמש רשום
קיימת אצלנו במלאי יחידה אחת של שרת גיבוי מקומי לתמונות.
המכשיר מחובר לרשת הביתית, והוא משמש כשרת גיבוי לתמונות מכל מקום ומכל מכשיר דרך האינטרנט, בדומה לגוגל תמונות. הוא מהווה פתרון מצוין לצלמים המעוניינים בגיבוי מקומי בנפח גבוה וללא עלות חודשית.
המוצר סגור באריזה מהיצרן ולא נעשה בו כל שימוש.
ניתן להזמין אותו מהאתר במחיר חיסול בקישור הבא:

קרם נווגט

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני אשמח להבין יותר למה הכוונה בזה
המכשיר מחובר לרשת הביתית, והוא משמש כשרת גיבוי לתמונות מכל מקום ומכל מכשיר דרך האינטרנט, בדומה לגוגל תמונות. הוא מהווה פתרון מצוין לצלמים המעוניינים בגיבוי מקומי בנפח גבוה וללא עלות חודשית.

בית חדיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מתענינית
ר ק לא הבנתי מה זה:
הדגם אינו כולל אחסון פנימי
אפשר הסבר?

ד. פרידמן

משתמש חדש
הרעיון של המוצר הוא שאשר להתחבר אליו מכל מקום ולשלוח ולקבל תמונות
המוצר הספציפי הזה מגיע ללא זיכרון ולכאורה הוא ללא הגבלה רק תלוי בכמות הג'יגה שיש בכרטיס קשיח שחיברו אליו
למיטב זכרוני יש היום מוצרים קצת יותר גדולים זכור לי שיש אחד ביטיוב שמדבר על זה לא זוכר מי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה