עזרה שקיות ואקום לאכסון בגדים

נחמה&אולפן מקצועי

משתמש רשום
סאונד והפקות אולפן
שלום וברכה אשמח לעזרה זה ממש נחוץ לי אבל אני רוצה מידע מאנשים שיודעים על מה אני מדבר
עד לפני 7 שנים לסנו היה שקיות ואקום לאכסון בגדים ששואבים אם שואב אבק את האויר ואז הבגדים מצטמקים לרבע מהגודל הרגיל שלהם ואז זה יותר מסודר בפחות מקום זה טוב לשמיכות חורף בקיץ לבגדים לא רלונטים כרגע,
השקיות האלה היינו קונים אותם שואבים היה מחזיק לי שנה שלמה ויותר בלי שהיה חודר לשם כלום אויר
משום מה הם עברו לייצר סוג אחר שכל פעם שאני שואב עובר יום יומיים או מקסימום שבוע והכל חוזר
ניסיתי את כל החברות וכולם אותו דבר
וזה ממש מבאס אותי
אשמח לדעת אם מישהו יודע על מוצר כזה מניסיון אישי ששוכב לו שנה שלמה אטום לגמרי ולא נכנס אויר איפה קונים איזה חברה כמה עולה
ממש יעזור לי תודה רבה

מעין בר

משתמש פעיל
שקיות ואקום של איקאה, ניסיתי לאחרונה, אין לי נסיון של שנה ...
בנתיים עובד מצוין
הפלוס שלהם, שלשקית אין פקק לסגור מיד בסיום השאיבה,
פטנט שהאויר לא יוצא

וילה בצפת

משתמש פעיל
שקיות ואקום של איקאה, ניסיתי לאחרונה, אין לי נסיון של שנה ...
בנתיים עובד מצוין
הפלוס שלהם, שלשקית אין פקק לסגור מיד בסיום השאיבה,
פטנט שהאויר לא יוצא
כמה זמן מחזיק לבנתיים?
אטום לגמרי?
ככה שרואים שאין טיפת אויר?

וילה בצפת

משתמש פעיל
כל הממליצים אתם יודעים ששאר החברות לא מחזיקות?
או שלכם מחזיק גם שאר החברות?

וילה בצפת

משתמש פעיל
אם גם חברות אחרות שרד אולי יש לך קסם שלי אין אותו
כי לי רוב החברות לא שורד בשום פונקציה אני מנסה בכל הצורות

blofer

משתמש חדש
שלום וברכה אשמח לעזרה זה ממש נחוץ לי אבל אני רוצה מידע מאנשים שיודעים על מה אני מדבר
עד לפני 7 שנים לסנו היה שקיות ואקום לאכסון בגדים ששואבים אם שואב אבק את האויר ואז הבגדים מצטמקים לרבע מהגודל הרגיל שלהם ואז זה יותר מסודר בפחות מקום זה טוב לשמיכות חורף בקיץ לבגדים לא רלונטים כרגע,
השקיות האלה היינו קונים אותם שואבים היה מחזיק לי שנה שלמה ויותר בלי שהיה חודר לשם כלום אויר
משום מה הם עברו לייצר סוג אחר שכל פעם שאני שואב עובר יום יומיים או מקסימום שבוע והכל חוזר
ניסיתי את כל החברות וכולם אותו דבר
וזה ממש מבאס אותי
אשמח לדעת אם מישהו יודע על מוצר כזה מניסיון אישי ששוכב לו שנה שלמה אטום לגמרי ולא נכנס אויר איפה קונים איזה חברה כמה עולה
ממש יעזור לי תודה רבה
מצטרפת לשאלה, קניתי שקיות ואקום ואחרי יום האויר חזר לשקית.
איפה קונים שקיות ואקום איכותיות שנשארות ללא אוויר למשך זמן?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה