תודה!@לוצ'י איזה פרופט רשמת? באיזו בינה? פשוט מדהים!
באמת יצא לך מדהים!תודה!
מייקרוסופט דיזיינר, נמחק לי הפרומפט, אבל משהו כמו 'ילד קטן חמוד, יושב על אדמה ובוכה, דמעותיו זולגות אל תוך כלי עגול שעשוי מלחם (היה לי הרבה נוסחאות לזה כדי שהבינה תבין, לא בדיוק הצליח ; ). ציור בצבעי מים. גוונים פסטליים עתיקים וכהים'
האמת שניסיתי עשרות פעמים, מעדיף לא להעלות מה שייצא לי, בגדר ליצנות...@נכון מאוד זה יותר נראה דמעות בהספד של לויה מאשר גדולה
כבר מחקו לי את ההודעה, כי היה בעיה באצבעות.@נכון מאוד זה יותר נראה דמעות בהספד של לויה מאשר גדולה
מעדכנים את זה מדי פעם, לאחרונה באמת זה נשכח קצת. בכל מקרה- עדכנתי היום.למה הפסיקו לעדכן פה את האשכול:
אתגר יומי - היצירות הזוכות ב"אתגר היומי"
באשכול הזה יעלו את התמונות שזכו באתגר היומי. יש להעלות את תיאור האתגר כפי שהציג היוצר + קישור לאתגר. ואת התמונה הזוכה + תיוג הניק הזוכה.www.prog.co.il
ואיפה כתובים הזוכים, אם לא שם?
מעדכנים את זה מדי פעם, לאחרונה באמת זה נשכח קצת. בכל מקרה- עדכנתי היום.
עקרונית, אפשר להכנס לכל אשכול של אתגר ולראות איזו יצירה מסומנת בתור הפתרון, אבל ברור שיותר קל ונוח לראות את כל האתגרים ביחד, ובשביל זה נוצר האשכול של היצירות הזוכות.
יצירות שהצבעתם להם מסומנות בכתום.(מה פשר הדירוג הכתום? חשבתי שזה אלו שקיבלו דירוג גבוה, אבל ראיתי שגם כאלה עם דירוג נמוך מקבלים לפעמים סימון כתום)
כן, כשהיצירה מסומנת בתור הפתרון מקבלים על זה התראה, חוץ מזה מקבלים הודעה פרטית- תזכורת להעלות אתגר חדש.הזוכים עצמם- מקבלים על כך הודעה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: