או שלא הייתי מתעצבן בשניהםדעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
מאדדעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
אם הוא היה סתם עוצר את האוטובוס כדי להתפלל- אולי.דעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
לי מפריע התחושה הביתית עם השטיחים שלהם בכל חורדעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
ברור שכן, וזה גם אסור לו הלכתיתדעה לא פופולרית: (לא חייבים לקרוא)אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
כך צריך להיות!דעה לא פופולארית (באשכול הזה אולי כן)
במודיעין עילית יש לכל נהג, גם קבלן, מכשיר תיקוף,
מי שאין לו [או שהמכשיר תקול], הנסיעה היא חינם ללא תיקוף.
אז ירד לי קצת העצבים על קווים.
בוודאי ובוודאי שכן.אם הוא היה יהודי והיה מתפלל מנחה (להבדיל אלף אלפי וכו') בזמן הזה, הייתם מתעצבנים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: