אשמח למידע בענין ודרכי טיפול.
לטווח הקצר והארוך.
תודה ענקית.
ש משחה שחורה בשם איכטמול. למרוח אותה בתחילת הופעת האבצס מאוד עוזר. היא טבעית לגמרי ונמכרת ללא מרשם. אגב,מסריחה מאוד..
כבר עשינו פעמים ניקוז בצורה מקצועית בשערי צדק.אני חושבת שכדאי קום לנסות טיפול מקומי של שטיפה וניקוז כמו שאצלינו היה
אולי בעצם קראו למשחה בקטרובן עם מרשם, האיכטמול עזר לי למוגלה בזרועסבלתי מזה, איכטמול עזר
וואו תודה,סבלתי מזה, איכטמול עזר, אך יש לציין שעל מנת שישפיע יש "לחורר" את אזור המוגלה בעזרת מחט מחוטאת, חזר לי רק בהריון,הומלץ לי על ניתוח, לבסוף שיניתי תנוחה בצורת הישיבה שלי (לשבת יותר זקוף) ולא וזר יותר.
אפשר לשים את האנטיביוטיקה המומלצת לפה, גם ישר על האזור המודלק (שוב כשהוא פתוח!)
זה אומר שמישהי שנעים לך ממנה לוקחת את המחט הנ"ל או פינצטה מחוטאת ומחטטת קלות רק באזור המודלק-הירוק ע"מ לפתוח אותו, ואז משחה ותחבושת, כי אמור לנזול הרבה מוגלה, כל עוד יש חור אז רק צריך לשים משחה, אם החור נסתם אז חוזר חלילה...יש מצב שאת יותר מפרטת:
מה זה אומר לחורר עם מחט מחוטאת? -ניקוז בשיטת עשה זאת בעצמך?
ואיזה צורת ישיבה החלפת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: