כתות גן עד ו' יסיימו ב13.7
כתות ז' - יב' ב1.7
סופי.
קיבלנו מהפיקוח חתום.
כשיהיה לי אעלה בע''היש לך את ההודעה מהפיקוח?
אנחנו לא קבלנו
יש לי את הודעה מהפיקוח, אבל עדיין לא קיבלנו את המכתב משר החינוך. ולכן היא לא כתובה במכתב סגור, אלא בהודעת פיקוח.יש לך את ההודעה מהפיקוח?
אנחנו לא קבלנו
תעלהיש לי את הודעה מהפיקוח, אבל עדיין לא קיבלנו את המכתב משר החינוך. ולכן היא לא כתובה במכתב סגור, אלא בהודעת פיקוח.
מידיעה או השערה?נראה שבחה"ע ז' ח' יסיימו גם ב13
חשבתי שהמורות עבדו כל הזמן מהבית.מענין אם הם זוכרים שם שמורות ז' ח' התחילו לעבוד שבועיים לפני א-ו
ההחלטה שלו נמסרה לתקשורת ללא הסכמה עם ארגוני המורים ככה שהכל פתוח ושום דבר לא סופי.בשורה להורים: שר החינוך, יואב גלנט, הודיע כי שנת הלימודים הנוכחית תוארך. ההחלטה התקבלה בשיתוף ובהסכמה בין משרדי החינוך והאוצר ובהסכמה עם השלטון המקומי.
על פי המתווה שסוכם, בגני הילדים ובבתי הספר היסודיים (גן עד כיתה ו) הלימודים יסתיימו בתאריך ה-13.7.2020, כאשר ילדי הגנים ותלמידי כיתות א'-ד' ימשיכו את לימודיהם במסגרת של "בתי הספר של החופש הגדול". מסגרת זו תחל פעילותה בתאריך ה- 14.7 ועד לתאריך ה- 6.8.2020.
בחטיבות הביניים והחטיבה העליונה (כיתות ז-י) יסתיימו הלימודים בתאריך ה-1.7.2020.
תלמידי החטיבה עליונה כיתות יא-יב ימשיכו בהכנות לקראת בחינות הבגרות שיפתחו בתאריך ה- 22.6 ויסתיימו בתאריך ה-27.7.2020.
שר החינוך גלנט, הודיע זה מכבר, כי במסגרת ההליך והסיכום שלו עם הממונה על השכר באוצר ועם אגף התקציבים באוצר, שעת למידה מרחוק תהא שוות ערך כספית ולימודית ללמידה פיזית בכיתה.
להחלטה זו חשיבות רבה, מאחר שמערכת החינוך תידרש בעתיד ללמידה מרחוק, בשל סיבות שקשורות בנגיף הקורונה ובשל סיבות אחרות.
כל רגע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: